Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munkám van, és 8...

Irodai munkám van, és 8 órából napi 1 órát kell dolgoznom mindösszesen, és már nagyon unalmas, felszeretnék mondani, mindenki más azt mondja viszont, hogy ez hülye ötlet lenne, szerintetek igazuk van?

Figyelt kérdés

Az, hogy csak ennyit kell dolgoznom nem jelenti azt, hogy hátra dőlve filmezhetek vagy valami, itt kell ülnöm a gép előtt, magánügyeket nem intézhetek mert a főnök a mellettem lévő asztalnál ül, és hiába annyira laza, hogy csak napi 1 órát kell max dolgoznom, egyszerűen olyan érzésem van mintha folyamatosan épülnék le agyilag.

Viszont az ismerőseim azt mondják, hogy fel ne mondjak, más helyen vért fogok izzadni. Tényleg ennyire meg kéne becsülni az ilyen munkahelyeket?

2022. febr. 23. 12:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 én is "chillezek" az irodában, romákkal kell telefont lebonyolítani, néha személyesen helyretenni őket, ilyenek, meg egy rahedli papírmunka, szintén velük kapcsolatban... ide jöhetsz ha gondolod, szívesen átadom.
2022. febr. 28. 05:58
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen helyzetben voltam, annyi hogy én tudtam egyéni vállalkozóként dolgozni munkaidőben. Napi 2 óra céges munka (8 óra fizetéssel) plusz 6 óra e.v. munka.

De egy idő után nagyon unalmas lett.

2022. márc. 10. 18:14
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Te megbolondultál?Tudod te milyen jó dolgod van?Mennyi mindennel eltölthetnéd az időt,konkrétan ha nem időpontra kell a dolog,simán szétszedheted részletekre,és mindent pontosan megcsinálhatsz,hisz van időd.

Nem tudod elrontani.

Más meg hogy megörülne annak,hogy nem a hidegben kell lennie,meg stb.

2022. márc. 11. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!