Irodai munkám van, és 8 órából napi 1 órát kell dolgoznom mindösszesen, és már nagyon unalmas, felszeretnék mondani, mindenki más azt mondja viszont, hogy ez hülye ötlet lenne, szerintetek igazuk van?
Az, hogy csak ennyit kell dolgoznom nem jelenti azt, hogy hátra dőlve filmezhetek vagy valami, itt kell ülnöm a gép előtt, magánügyeket nem intézhetek mert a főnök a mellettem lévő asztalnál ül, és hiába annyira laza, hogy csak napi 1 órát kell max dolgoznom, egyszerűen olyan érzésem van mintha folyamatosan épülnék le agyilag.
Viszont az ismerőseim azt mondják, hogy fel ne mondjak, más helyen vért fogok izzadni. Tényleg ennyire meg kéne becsülni az ilyen munkahelyeket?
Húúú, ez nagyon régről ismerős nekem!
Az bosszantott leginkább, hogy ennek ellenére este 6-ig ott kellett ülnöm.
Nekem próbaidő után felmondtak. Utólag (több élettapasztalattal) azzal magyarázom az egészet, hogy a dolgozók két táborra voltak szakadva. A főnök azért vett föl engem, hogy az ő csapatát erősítsem. Azonban nekem pont úgy tűnt, hogy az "ellenzékiek" a barátságosabbak, segítőkészebbek velem, így náluk viszonylag többet voltam, velük többet beszélgettem, tőlük könnyebben kértem segítséget.
Vagyis nem a főnök csapatát erősítettem. Hozzájött még, hogy a titkárnő állítólag nem kedvelt, aminek oka ugyan nem volt, de megmondták, hogy ha ő eldönti, hogy valakit nem kedvel, az általában nem is maradhat a cégnél.
Szerintem óvatosan kezdj el nézelődni más hely után. Ui. ha itt eltöltesz sok évet, akkor tényleg leépülsz, és más helyen már semmire sem leszel alkalmas. Akkor pedig tényleg nagy bajban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!