Éves értékelésnél mit szokás mondani ha megkérdezik én hogyan látom az előző egy évet?
Figyelt kérdés
Új cégnél vagyok (egyik SSC) és pár héten belül lesz esedékes. Gondolom a felettesem elmondja ő hogyan látja a dolgokat utána meg megkérdez engem.
Mennyire érdemes őszintének lenni?
2022. jan. 29. 20:06
1/2 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit mondanak, téged nem fog befolyásolni. Legalábbis ezt a vonalat érdemes követni. Általában, hiába mondja el az ember a saját meglátásait, ami a papíron van, az fog dominálni. Eddig nekem minden betű számított, még akkor is, ha nem a valós értékelést adta vissza, manapság már, saját magam értékelését tartom elsődleges szempontnak.
2/2 anonim válasza:
Az SSC-kben komolyan szokták venni az ilyen értékeléseket, úgyhogy szerintem érdemes átgondolni, hogy tényleg, hogy érezted magad. Gondold át, hogy mi az ami tetszett és mi az ami nem. A problémákat fel lehet hozni, jó esetben akár valami megoldási javaslatot is tehetsz. Viszont olyan dolgokkal kapcsolatban ne panaszkodj, ami úgysem változhat, pl sz*r a meló, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!