Google Playen undoritóan unalmas játékokat találok és ráadásul teli szeméttel. Hogy kaptak ezek ilyen jó értékelést? Tudnátok nekem mondani valami ingyenes épitkezős vagy vezetős játékokat?
Figyelt kérdés
Monecraft-ot, Real Racing 3-at, Empire Four Kingdom játékokat mellőzném.
Tabletem: Alcatel Onetouch p310x
2016. dec. 19. 14:00
1/5 anonim válasza:
Ingyenes szórakoztató játékot keresel. Ott a pont.
2/5 anonim válasza:
A Google Play értékeléseket nem érdemes nézni, ott az emberek 90% casual aki, 2 perc játék után benyomja az 5*-os értékelést. Legalábbis az ingyenes játékok esetében. Az F2P címek között nem is tudok semmit ajánlani, rengeteg a trash. Esetleg a Hill Climb első része amit tényleg ajánlani merek az autós címek közül. Az legalább nem P2W.
3/5 A kérdező kommentje:
A Hill Climb Racing megvan a telefonomon, de azon kivül esetleg mást? 2013 óta vagyok android tag, de ennyi idő alatt mennyi szemét app van ezen a vackon. Esküszöm a film nézése sokkal jobb, mint a playen 3 órán át keresztül keresni egy alkalmas jó játékot. Olyan játékok vannak az első helyen, amitől már fáj a szivem. Hová tüntek el ezek a jó játékok? Régebben nagyon sok jó játékkal játszottam, csak mindig kaptam újabbnál újabb telefont és ez a vacak is frissül azóta egyre szarabb lett játékok terén a play áruház, azon kivűl más sosem érdekelt. Nem is beszélek a szarul megirt appokról.....
2016. dec. 19. 14:33
4/5 anonim válasza:
Stratégiai/építős: call of duty heroes ez nekem nagyon bejött, boom beach, clash of clans,
Vezetős: asphalt 8,
A real racing nem tudom miért nem jó de a te dolgod.
5/5 anonim válasza:
Ugyan nem építkezős vagy vezetős, de ajánlom a Logic Pic és a Logic Pic+ játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!