Ebayon az én kérésemre beszerzett az eladó egy szép nagy guriga textilárut. Nem fizettem még érte, de szeretnék neki nemet mondani a magas postaköltség miatt. Hogyan?
Az eladótól szerettem volna venni X méter textilárut. Megkérdeztem, hogy Angliából mi a legolcsóbb szállítás. Erre mondta, hogy a királyi posta. Mondta hogy jövő hétre már meg is érkezik hozzá és kedden fent is lesz és fizethetek neki. Mondtam, hogy rendben és elköszöntem.
Nekem kétezer párszáz Ft-ot írt az ebay-es kalkulátor a szállításra, ezért gondoltam belefér és mondtam neki, hogy rendben van. Ezután berendelt az áruból és már ott tartunk, hogy finom célzásokat tesz arra vonatkozóan, hogy ideje volna fizetnem. Viszont én nem szeretnék plusz 13e Ft-ot (az első opció amit az ebay írt csak az lett volna ennyi szállítással együtt) fizetni csak a szállításért.
Kérdésem az lenne, hogy tud-e negatívan értékelni engem, vagy panaszt tenni?
A válaszokat előre is köszönöm!
EBaynek tudsz írni.
Javaslom, hogy amelyik országból jön, nézz ott helyi szállítót, aki magyar, és jön magyarba, olcsóbban elhozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!