Mi számít "jó" bizonyítványnak? Mire lehet azt mondani, hogy jó tanuló egy diák?
Sziasztok!
Mi nemsokára megkapjuk a félévi bizonyítványainkat.
Gimnáziumban tanulok, 10. osztályos vagyok.
Sajnos ebben a félévben elrontottam a jegyeimet, valószínűleg a tantárgyak feléből négyes leszek.
Eddig mindig kitűnő tanuló voltam, most pedig sajnos csak a tantárgyak feléből állok ötösre.
Online oktatásban valamiért nehezebben haladok, mintha a szokásos módon bejárnék az iskolába.
A következő pár héten még lesz lehetőség javítani, de nem hinném, hogy össze fog jönni.
Ráadásul azt sem tudom, hogy milyen irányban szeretnék tovább tanulni, fogalmam sincs, hogy melyik tantárgyakra kellene a legjobban odafigyelnem.
Szerintetek ez mennyire számít rossz bizonyítványnak?
Tanév végéig lehet esélyem kijavítani mindent?
Az számítani fog a későbbiekben, ha most néhány tantárgyból négyes leszek?
Köszönöm a válaszaitokat!
Most kinek mi számít jónak :D
Szerintem ez egy nagyon jó bizonyítvány! Év végére legkésőbb kitünő is lehetsz.
Nekem középsuliban olyan 3, 6-4 között mozgott az átlagom 4 év alatt-ha nem lustultam volna be jobban, akkor jobb is lehetne. Mindegy, ezzel azt aakartam mondani, hogy mindenki saját magához mérten értelmezi a jó bizonyítvány fogalmát. Én örültem, hogy megvolt a hármas, és még közel is voltam a négyeshez (az elején), érettségim is jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!