Egészségügyi problémák miatt fel lehet mondani a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Egymás után veszítettem el a legközelebbi hozzátartozóimat, két hónapig voltam táppénzen. Szívproblémáim, cukorbetegségem van. Keresőképesnek állapítottak meg, de én nem érzem magam jól, remegek, mellkasi fájdalmam van, vércukrom összevissza ingadozik, állandó remegés, szorongás van bennem. Én nem tudom így elvégezni a munkámat, próbáltam, de nem megy. Fel szeretnék mondani, legalább még addig otthon lenni, amíg nem leszek jobban, utána keresek majd munkahelyet.Tudják, látják a munkahelyemen is, hogy nem vagyok jól.2022. jan. 5. 19:37
1/7 anonim válasza:
Persze hogy fel, az egészség a legfontosabb, kár hogy egyszer elb..odik mindenkinek.
2/7 anonim válasza:
Persze simán felmondhatsz. De miből fogsz élni utána? Én a helyedben adnék magamnak időt. Kivennék hosszabb szabadságot, akár 1 hónapot, es pszichológusi segítséget kérnék. Ha felmondasz, az sehova sem vezet.
3/7 anonim válasza:
Nekem szerencsére, nincs cukorbetegségem, de mellőzni kellett egy ideig a cukrot az életemből, igazából már, nem is annyira hiányzik, hiszen egészségesebben élek. A munkahelyi dolgok miatt a szívem hatalmasat ver, de ha nyugodt körülményekre talál, akkor nem szokott ilyen lenni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van még annyi tartalékom, hogy néhány hónapig elég lenne a megélhetésemhez. Sokszor meg kell kapaszkodnom, hogy tudjam folytatni a munkámat, takarítónőként dolgozom. 25 kilót fogytam két hónap alatt, beleőrülök a gyászba, a fájdalomba. Járok a kórházba pszichiáterhez.
2022. jan. 5. 19:57
5/7 anonim válasza:
Nagyon sajnalom, oszinte reszvetem😪
Kivanok sok erot, h mielobb fel tudd dolgozni a hatalmas veszteseget😔
6/7 anonim válasza:
Kitartás, sok erőt kívánok neked.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2022. jan. 5. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!