Irodai munkám van, és 8 órából napi 1 órát kell dolgoznom mindösszesen, és már nagyon unalmas, felszeretnék mondani, mindenki más azt mondja viszont, hogy ez hülye ötlet lenne, szerintetek igazuk van?
Az, hogy csak ennyit kell dolgoznom nem jelenti azt, hogy hátra dőlve filmezhetek vagy valami, itt kell ülnöm a gép előtt, magánügyeket nem intézhetek mert a főnök a mellettem lévő asztalnál ül, és hiába annyira laza, hogy csak napi 1 órát kell max dolgoznom, egyszerűen olyan érzésem van mintha folyamatosan épülnék le agyilag.
Viszont az ismerőseim azt mondják, hogy fel ne mondjak, más helyen vért fogok izzadni. Tényleg ennyire meg kéne becsülni az ilyen munkahelyeket?
Ha internetezni szabadon lehet, akkor ezt nem tudod önképzésre felhasználni? Legalább napi 2-3 órát. Igazából az is rengeteg idő ahhoz képest, mintha mindezt szabad idődben csinálnád.
Mellette még lehet gyakorizni bőven. ;-)
Nem tudom, csak próbálok ötletet adni.
De hosszabb távon tényleg máshová kéne menni.
Még annyit kérdeznék, ez állami szféra vagy verseny? Mert én államiban vagyok. Te, #16, hol dolgozol?
És tudjátok mi a furcsa amúgy? Jó, alapból nem vagyok hízásra hajlamos, de fogyásra?? Én szinte akármennyit magam tömök, nem hízok, sőt néha még olyan rosszabb "pánikolós" periódusom van még fogyok is. A stressz tenné? Mert arra gondoltam.
Hú ha tényleg nem tudsz mit csinálni elképesztően idegörlő tud lenni kis idő után,kész depressziós lesz az ember mert egyszerűen olyan mintha örökké bent kéne lenni,nem megy el az idő.Az a legrosszabb ha még tettetni is kell hogy csinálsz valamit,szétunod magadat,egy örökkévalóságnak érződő ideig.
Az is jobb hosszútávon ha sokat kell dolgozni mert legalább elmegy az idő,lehet fárasztó de a semmitcsinálás is tud az lenni,akkor agyilag épülsz le.
Kezdj el munkalehetőségeket nézni és pályázz a jónak tűnőkre,válts ha adódik egy lehetőség.
Cserélnék veled bár én állok dolgozok megyek mint a gép segítek az embereknek 210-230 netto körül hozom ki a fizum. Teljesítmény bér bejelentett... 5 éve csinálom ...
De úgy chillelnék már nyugiban embermentesen de a fix fizut nem bírnám ha csak nem netto 300-350bejelentve.
Lenne időm tanulni online akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!