Hogyan szerezzem vissza a munkámat? Lent mindent leírtam! 27/F
Így éjszakai munkában elolvastam az öszes hozzászólást és ha igaz, ha nem én sírtam a röhögéstől
Most így engondolkoztam, hogy tényleg létezhet ennyire ostoba ember, mint a kérdező? Nem tudom mennyi idős, de kemény, hogy így ki lehet használni az embereket... első alkalom után per aztán le is húzhatjak a rolót, nem még tövig nyalni őket pff
Ott dolgozik még? :)
Szerintem, ha vissza is vettek, egyre több ilyen eset lesz. Ők sem bíznak már benned, és te sem bennük. Jobb másik munkahelyet keresni. Értem, hogy nincs más, addig talán én is húznám, amíg lehet, ha nagyon nincs félretett pénzem, de valószínűleg hamarosan búcsú lesz a vége.
Én nem futárkodtam soha, nem tudom, hogy a pizzás esetnél a saját számládról vehettél-e volna le pénzt, hogy felváltsd a vevőét, de szerintem esetleg az megoldás lehetett volna.
Mindenesetre szerintem is gondolkozz el rajta, hogy ez a munkakör hosszú távon passzol-e a személyiségedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!