Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a munkámat? Lent mindent leírtam! 27/F

Figyelt kérdés
1 családi vállalkozásban - gyrosos étteremben voltam futár (egyenlőre) máig. Az oka: délután az egyik egyetemi kollégiumba volt címem. (NEM BUDAPESTEN!) Sok kollégium van egymás mellett, 1 hosszú kanyargós úton. És ma a 12-es számú kollégiumba volt kérve a rendelés. Ez az utca tetején található. Hívtam már időben a lányt, hogy jöjjön ki és vegye át a kaját. Azt mondta, hogy ő nem tud kijönni, kiküld 1 srácot. Mondtam oké. Ekkor már 3 perce vártam a koli előtt. Hívom megint. Azt mondja, hogy a koli előtt vár rám a srác (elmondta, hogy milyen ruhában van a srác) de ott nem volt, ahol én voltam. Kb 1 perc szenvedés után kibökte a lány, hogy a lenti kollégiumnál van a srác (ez a 2-es számú kollégium) én erre nagyon ideges lettem, hogy hosszú perceket buktam 1 olyan lány miatt, aki azt se tudja, hogy hol lakik (volt még nálam több cím is) és tudattam vele, hogy tiszta ideg vagyok, de nem beszéltem csúnyán!!! Aztán lementem a 2-es kolihoz, ott állt a srác. Átadtam neki a kaját, kifizette és mondtam neki, hogy tanulják már meg a címet, hogy hol laknak, mert elég gáz, hogy egyetemisták és annyit nem tudnak, hogy hol laknak. Aztán mentem tovább. Majd este bejött a főnökasszony az étterembe (mint utólag kiderült csak ezért jött be mert mostanában a fia szokott elszámolni a nap végén, mivel sok más dolga van a főnökasszonynak) és félrehívott az eset miatt. Ugyanis Foodpandán rendelte a lány a kaját és írt 1 panaszlevelet a futárról (rólam) hogy én milyen indulatosan és csúnyán viselkedtem. Én mindent őszintén bevallottam és elmeséltem a főnöknek. Ezután közösen felhívtuk a lányt aki és bocsánatot kértem tőle én a saját, a főnököm pedig az étterem nevében. Ezután indultam ki a körömre a címekkel és mire visszaértem, jött a hidegzuhany. A főnökasszony már nem volt bent, csak a fia és mondta, hogy az anyja (a főnökasszony) azt mondta, hogy mára azonnal számoljak le. Így is tettem. Levontak tőlem 5000 forintot a sztori miatt ugyanis azt mondta a főnök fia, hogy a Foodpanda 5000 forint értékben ajánlott fel kaját a lánynak az étteremből. És a főnök fia azt is mondta, hogy az anyja azt mondta, hogy többet nem kell mennem. És azért írtam, hogy egyenlőre, mert mondta a fia, hogy holnap hívjam fel az anyját és beszéljek még vele az esetről. Amúgy csak itt dolgozok fixen már május óta. És holnap is kellett volna dolgozni mennem, aztán holnapután is. A fő kérdés az, hogy holnap amikor felhívom a főnökömet, mit mondjak neki, amitől "visszavesz" és újra mehessek dolgozni?

2022. febr. 22. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 Katona Dius ***** válasza:
100%
Mondjuk én eleve a fonokseg reakcióját nem értem. Oké,elbeszélgetem volna veled,hogy máskor szebben fogalmazz. De biztos nem ajánlottam volna fel el fillernyi kaját sem a lánynak. Elmondta volna neki,ezzel a magatartással,hogy rossz címre küldött,váratott, a többi vendég rendelését is feltartotta. Legyen szíves bele gondolni,nem csak az ő kajáját szállítód,hanem sok más emberét is,és ezzel nem csak veled,hanem másokkal is kib.szott. az más,hogy a csajt ez mennyire hatná meg.
2022. ápr. 28. 07:59
 62/70 A kérdező kommentje:
#61 pontosan!!! Teljesen igazad van! A főnök ráadásul még tegnap is leb*szott érte...
2022. ápr. 28. 12:01
 63/70 anonim válasza:

Így éjszakai munkában elolvastam az öszes hozzászólást és ha igaz, ha nem én sírtam a röhögéstől

Most így engondolkoztam, hogy tényleg létezhet ennyire ostoba ember, mint a kérdező? Nem tudom mennyi idős, de kemény, hogy így ki lehet használni az embereket... első alkalom után per aztán le is húzhatjak a rolót, nem még tövig nyalni őket pff

Ott dolgozik még? :)

2022. máj. 25. 04:35
 64/70 A kérdező kommentje:
Most miről beszélsz utolsó?
2022. máj. 25. 17:42
 65/70 anonim ***** válasza:
80%
Valahol érthető a főnököd reakciója, nem lehetsz ilyen indulatos. Az olyan helyeken mint a foodpanda, a vevőnek mindig igaza van. Kirúgni talán túlzás volt, bár lehet úgy voltak vele hogy jobb megelőzni a további ilyen eseteket. Egyúttal te is elgondolkodhatsz hogy ilyen természettel valóban neked való e ez a munka. Értem hogy felcseszték az agyad, de ezt le kell tudni nyelni
2022. jún. 27. 10:58
 66/70 A kérdező kommentje:
#65 azóta már nincs ilyen gondom! Azóta már mindig csak úgy szidom a vevőt, hogy ő nem tud róla!
2022. jún. 28. 17:00
 67/70 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha vissza is vettek, egyre több ilyen eset lesz. Ők sem bíznak már benned, és te sem bennük. Jobb másik munkahelyet keresni. Értem, hogy nincs más, addig talán én is húznám, amíg lehet, ha nagyon nincs félretett pénzem, de valószínűleg hamarosan búcsú lesz a vége.

Én nem futárkodtam soha, nem tudom, hogy a pizzás esetnél a saját számládról vehettél-e volna le pénzt, hogy felváltsd a vevőét, de szerintem esetleg az megoldás lehetett volna.

Mindenesetre szerintem is gondolkozz el rajta, hogy ez a munkakör hosszú távon passzol-e a személyiségedhez.

2022. jún. 28. 17:07
 68/70 A kérdező kommentje:
#67 már 1 ideje nagyon keresek mást de eddig még sajnos nincs semmi. De nagyon el akarok menni!!@
2022. jún. 28. 21:44
 69/70 anonim ***** válasza:
Megértem. Nehéz most (jó) munkahelyet találni, én is ezt tapasztalom ☹️
2022. jún. 28. 22:06
 70/70 A kérdező kommentje:
Lehetetlennek mondanám egyenlőre és én nehéznek...
2022. jún. 28. 23:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!