Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a munkámat? Lent mindent leírtam! 27/F

Figyelt kérdés
1 családi vállalkozásban - gyrosos étteremben voltam futár (egyenlőre) máig. Az oka: délután az egyik egyetemi kollégiumba volt címem. (NEM BUDAPESTEN!) Sok kollégium van egymás mellett, 1 hosszú kanyargós úton. És ma a 12-es számú kollégiumba volt kérve a rendelés. Ez az utca tetején található. Hívtam már időben a lányt, hogy jöjjön ki és vegye át a kaját. Azt mondta, hogy ő nem tud kijönni, kiküld 1 srácot. Mondtam oké. Ekkor már 3 perce vártam a koli előtt. Hívom megint. Azt mondja, hogy a koli előtt vár rám a srác (elmondta, hogy milyen ruhában van a srác) de ott nem volt, ahol én voltam. Kb 1 perc szenvedés után kibökte a lány, hogy a lenti kollégiumnál van a srác (ez a 2-es számú kollégium) én erre nagyon ideges lettem, hogy hosszú perceket buktam 1 olyan lány miatt, aki azt se tudja, hogy hol lakik (volt még nálam több cím is) és tudattam vele, hogy tiszta ideg vagyok, de nem beszéltem csúnyán!!! Aztán lementem a 2-es kolihoz, ott állt a srác. Átadtam neki a kaját, kifizette és mondtam neki, hogy tanulják már meg a címet, hogy hol laknak, mert elég gáz, hogy egyetemisták és annyit nem tudnak, hogy hol laknak. Aztán mentem tovább. Majd este bejött a főnökasszony az étterembe (mint utólag kiderült csak ezért jött be mert mostanában a fia szokott elszámolni a nap végén, mivel sok más dolga van a főnökasszonynak) és félrehívott az eset miatt. Ugyanis Foodpandán rendelte a lány a kaját és írt 1 panaszlevelet a futárról (rólam) hogy én milyen indulatosan és csúnyán viselkedtem. Én mindent őszintén bevallottam és elmeséltem a főnöknek. Ezután közösen felhívtuk a lányt aki és bocsánatot kértem tőle én a saját, a főnököm pedig az étterem nevében. Ezután indultam ki a körömre a címekkel és mire visszaértem, jött a hidegzuhany. A főnökasszony már nem volt bent, csak a fia és mondta, hogy az anyja (a főnökasszony) azt mondta, hogy mára azonnal számoljak le. Így is tettem. Levontak tőlem 5000 forintot a sztori miatt ugyanis azt mondta a főnök fia, hogy a Foodpanda 5000 forint értékben ajánlott fel kaját a lánynak az étteremből. És a főnök fia azt is mondta, hogy az anyja azt mondta, hogy többet nem kell mennem. És azért írtam, hogy egyenlőre, mert mondta a fia, hogy holnap hívjam fel az anyját és beszéljek még vele az esetről. Amúgy csak itt dolgozok fixen már május óta. És holnap is kellett volna dolgozni mennem, aztán holnapután is. A fő kérdés az, hogy holnap amikor felhívom a főnökömet, mit mondjak neki, amitől "visszavesz" és újra mehessek dolgozni?

2022. febr. 22. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem most fizetés emelést vár, hogy adjunk neki tippeket, hogy lehetne hosszabb a nyelve
2022. márc. 10. 15:50
 42/70 A kérdező kommentje:
Építő jellegűeket
2022. márc. 10. 17:22
 43/70 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy én is tuti írtam volna rólad a foodpandán a stílusod miatt. :D Legutóbb is, rendeltem este 8 órakor egy bubble tea-t és azt írták, hogy 25 perc a kiszállítás, a forgalom egyenlő volt a nullával a tea pedig 1 óra múlva sem volt sehol. Az alkalmazás pedig 20 perce azt írta, hogy kevesebb, mint 5 perc. Több, mint egy óra múlva töröltem a rendelést és azóta is várok a pénzemre, hogy utalják vissza.. vicc. Tanulópénznek nagyon jó volt, hogy legközelebb nem leszek lusta és inkább beülök az autóba és foodpandáról soha többet. 10ből 8 futár büdös paraszt, aki késik fél órát, annyit nem mond hogy bocs és még így is megkapja a borravalót..
2022. ápr. 12. 10:56
 44/70 A kérdező kommentje:
#43 nem Foodpandás vagyok... nem is maszek cégnél vagyok. 👌😉
2022. ápr. 12. 13:34
 45/70 A kérdező kommentje:
Most 1 másik dologban segítsetek de sürgősen legkésőbb fél9-ig!!! Fél9-kor van elszámolás A főnökömék nagyon ki akarnak ma este b*szia velem! Volt 1 pizza amit kivittem. 2450 kp volt a fizetési mód. Nem volt nálam terminál (mert kevés van az étteremnek és másik futároknál volt) tehát csak kp-ba tudta volna kifizetni a vendég. 10000-se van csak, azt mondta. Nekem egy darab 5000-esem volt váltópénz, ennyi pénz nálam, mert előtte nem sokkal tankoltam, meg vennem kellett az étterembe pár dolgot. Na a lényeg: ahol a vendég lakik, mellette van 1 kisbolt. Mondtam neki, hogy szaladjon el felváltani a 10000-sét, megvárom. Ő nem megy... mondom akkor felhívom a kollégámat, ah éttermet, megkérdezem tőlük, hogy mi legyen. A kolléganőm azt mondta, hogy menjek vissza váltópénzért az étterembe, és utána majd vissza tudok adni a vendégnek. Vendég kérdezte, hogy mennyi idő alatt járom meg? Mondtam neki, hogy kB 20 perc, gyors leszek. (Mondtam neki, hogy hol van az étterem, ha nem tudná és képtelenség kevesebb idő alatt megjárni) Azt mondja, hogy ő annyit nem vár, akkor mind1 hagyjuk. Akkor én elindultam az étterembe vissza a pizzával. Amikor visszaértem, rögtön felhívtam a főnökömet (nem volt bent az étteremben) és ő csak leb*szőtt, hogy miért nem hagytam ott a vendégnél a pizzát. Mondom miért hagytam volna ott kifizetetlenül? Hát ennyire h*lye a főnök? Nem fél, hogy majd nem fizetik ki? És a vége az lett, hogy azt mondta nekem, hogy este elszámolásnál levonja a 2450 ft-ot vagyis a pizza árát a napi béremből és ráadásul a mai nap még nem is ehetek napi kaját (minden futárnak napi 1 étkezés biztosítva van minden nap). De miért akar kétszeresen büntetni a főnököm? Nem ettem ma napi kaját és már nem is fogok, de akkor legalább a pizza árát ne vonja már le! Egyébként a pizzát épségben, makulátlanul visszahoztam az étterembe, tehát nem veszett kárba. Ma este a főnök fia fog velem elszámolni. Segítsetek: mit mondjak a főnök fiának fél9-kor, hogy ne büntessen kétszeresen, tehát ha már nem ehettem ma, akkor a pénzt be vonja le?
2022. ápr. 26. 19:27
 46/70 A kérdező kommentje:
Levonta sajnos...
2022. ápr. 27. 08:07
 47/70 anonim ***** válasza:
79%
45: Miért nem mentél el te a kisboltba pénzt váltani?
2022. ápr. 27. 08:36
 48/70 A kérdező kommentje:
Mint írtam: nálam 1 darab 5000-es volt. Hiába váltottam volna fel, ha neki többet kellett volna visszaadnom, mint 5000. Ő nem ment el a kisboltba felváltani a 10000-sét.
2022. ápr. 27. 10:35
 49/70 anonim ***** válasza:
ATM nem volt a közelben, hogy levegyél pénzt?
2022. ápr. 27. 11:11
 50/70 A kérdező kommentje:
Miről vegyek le pénzt?
2022. ápr. 27. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!