Hogyan szerezzem vissza a munkámat? Lent mindent leírtam! 27/F
Elnézést kérek hibát követtem el,többé nem fordul ilyen elő.
Ha még ezek után is ki akarnak rúgni akkor lépj le, majd találsz valami jobb helyet.
*egyelőre
Mond neki azt, hogy ő is tidja, hogy ez egy stresszes munka, május óta csak 1x volt panasz rád, adjon neked mégegy esélyt.
#6 megtenném, de akarok még itt dolgozni. Ha "visszavenne" akkor nem csinálnék semmit. Azonban ha nem, akkor már énis gondolkoztam valami lépésen. Perelni nem, mert nem akarok bíróságra járni meg stb. Azon gondolkodtam, hogy akkor rájuk küldeném az ÁNTSZ-t. De ez még távoli dolog, és ne legyen erre szükség, vegyenek vissza!
#7 azért, mert ez már nem az 1. És nem is a 2. Hanem a sokadik ilyen eset! 3 hét alatt legalább 5 ilyen téves cím félrerétes volt a kollégistákkal. És tegnapig bírtam türtőztetni magam. De a kérdésre válaszoljatok. Hamarosan hívom a főnökasszonyt. Mit mondjak neki?
En meg mindig azt tanacsolom, hogy
kedves asszonyom, kernek meg egy eselyt, az elmult par honapban nem volt ram panasz, de tuja on is, hogy ez stresszes melo, es az egyetemistakkal nem ez volt az elso ilyen, kerek meg egy lehetoseget, eddig jol vegeztem a munkam, ezutan a hiba utan jobbam fogok ugyelni a stilusomra
8: Ha nem tudod türtőztetni magad, akkor ez nem a neked való munkakör. Úgy is ki lehet fejezni az elégedetlenségedet, hogy nem teszel minősítő megjegyzéseket. Például: "Kezd már elegem lenni abból, hogy valahányszor ide szállítok, mindig valami gond van a cím megadással."
Esetleg próbáld megígérni a főnökasszonynak, hogy mostantól ilyen esetben személyeskedés nélkül fogalmazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!