Hogyan szerezzem vissza a munkámat? Lent mindent leírtam! 27/F
Figyelt kérdés
1 családi vállalkozásban - gyrosos étteremben voltam futár (egyenlőre) máig. Az oka: délután az egyik egyetemi kollégiumba volt címem. (NEM BUDAPESTEN!) Sok kollégium van egymás mellett, 1 hosszú kanyargós úton. És ma a 12-es számú kollégiumba volt kérve a rendelés. Ez az utca tetején található. Hívtam már időben a lányt, hogy jöjjön ki és vegye át a kaját. Azt mondta, hogy ő nem tud kijönni, kiküld 1 srácot. Mondtam oké. Ekkor már 3 perce vártam a koli előtt. Hívom megint. Azt mondja, hogy a koli előtt vár rám a srác (elmondta, hogy milyen ruhában van a srác) de ott nem volt, ahol én voltam. Kb 1 perc szenvedés után kibökte a lány, hogy a lenti kollégiumnál van a srác (ez a 2-es számú kollégium) én erre nagyon ideges lettem, hogy hosszú perceket buktam 1 olyan lány miatt, aki azt se tudja, hogy hol lakik (volt még nálam több cím is) és tudattam vele, hogy tiszta ideg vagyok, de nem beszéltem csúnyán!!! Aztán lementem a 2-es kolihoz, ott állt a srác. Átadtam neki a kaját, kifizette és mondtam neki, hogy tanulják már meg a címet, hogy hol laknak, mert elég gáz, hogy egyetemisták és annyit nem tudnak, hogy hol laknak. Aztán mentem tovább. Majd este bejött a főnökasszony az étterembe (mint utólag kiderült csak ezért jött be mert mostanában a fia szokott elszámolni a nap végén, mivel sok más dolga van a főnökasszonynak) és félrehívott az eset miatt. Ugyanis Foodpandán rendelte a lány a kaját és írt 1 panaszlevelet a futárról (rólam) hogy én milyen indulatosan és csúnyán viselkedtem. Én mindent őszintén bevallottam és elmeséltem a főnöknek. Ezután közösen felhívtuk a lányt aki és bocsánatot kértem tőle én a saját, a főnököm pedig az étterem nevében. Ezután indultam ki a körömre a címekkel és mire visszaértem, jött a hidegzuhany. A főnökasszony már nem volt bent, csak a fia és mondta, hogy az anyja (a főnökasszony) azt mondta, hogy mára azonnal számoljak le. Így is tettem. Levontak tőlem 5000 forintot a sztori miatt ugyanis azt mondta a főnök fia, hogy a Foodpanda 5000 forint értékben ajánlott fel kaját a lánynak az étteremből. És a főnök fia azt is mondta, hogy az anyja azt mondta, hogy többet nem kell mennem. És azért írtam, hogy egyenlőre, mert mondta a fia, hogy holnap hívjam fel az anyját és beszéljek még vele az esetről. Amúgy csak itt dolgozok fixen már május óta. És holnap is kellett volna dolgozni mennem, aztán holnapután is. A fő kérdés az, hogy holnap amikor felhívom a főnökömet, mit mondjak neki, amitől "visszavesz" és újra mehessek dolgozni?2022. febr. 22. 22:24
31/70 A kérdező kommentje:
Jajj... mindent leírtam már! Azért dolgozok itt, mert nem találok mást. És már visszavettek, hétfőn kezdek! Nálunk a főnökasszony nagyon sokat van bent és besegít a konyhán. Sokszor napi több órát. És a főnök fia pedig suokotr címeket kivinni, amikor sok cím van. Szóval feleslegesen írtál ilyen sokat. Nem cigizek. Én mindig ki is állok az igazamért. Mindig kérem, hogy bizonyítsanak mindent. Van amit nem tudnak és akkor arra mondják, hogy jó mind1 hagyjuk. Én sose hagyom magam! És mondom megint: ideiglenes hely ez nekem, folyamatosan keresek másik fix melót minden nap rajta vagyok!
2022. febr. 23. 21:49
32/70 anonim válasza:
Verekedj meg a főnök fiával, s ha te vagy az erősebb, maradhatsz
33/70 A kérdező kommentje:
Haszontalan válaszokat kérem mellőzzük!
2022. febr. 23. 22:17
34/70 A kérdező kommentje:
Szóval???
2022. febr. 28. 07:47
35/70 anonim válasza:
Mit szóval? Visszavettek, továbbra is ott dolgozhatsz, minden sirály, nem? Milyen válaszokat szeretnél még?
36/70 anonim válasza:
28: Azért nem kellene ilyen bunkó, rasszista módon általánosítani az egyetmistákat. Írom ezt úgy, hogy én egyetem étkezdéjében mosogatok, és engem is gyakran kiakasztanak azzal, hogy egészen egyszerű dolgokat nem vágnak. (Pl. Mindig vegyenek tálcát, és azon küldjék be a mosatlan dolgokat a szalagon, ne pedig csak odarakják a tányért meg az evőeszközt a szalag mellé.)
37/70 A kérdező kommentje:
Tegnap délután újra vittem kaját az ominózus lánynak. Érdekes, mert most jól volt megadva a cím. A 2-es számú kolihoz volt megadva és oda is jött ki és vette át.
2022. márc. 10. 07:46
38/70 anonim válasza:
Hát ez zseniális és minket ez hol érdekel. Probléma megoldva, te becsicskultál és minden megy tovább.
39/70 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok
2022. márc. 10. 15:07
40/70 anonim válasza:
39: A 38-as tényleg csak beszólogat, de ettől függetlenül, milyen válaszokat vársz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!