Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy szerezzek pénzt egyetem...

Hogy szerezzek pénzt egyetem alatt?

Figyelt kérdés

Kocsit akarok venni,de még van 3 évem az egyetemen,hogy szerezzek mellette pénzt ?

Diákmunkából mennyi jönne be egy hónapba ? Menjek levelezőre esetleg ?

2020. júl. 20. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Nekem diákmunkával, ha sokat csinálom, bejön havi kb 50-80. (Nappali tagozatos vagyok)

De munka, idő és minden egyéb-függő is a dolog.

Hogy mennyit tudsz/akarsz félretenni, az meg teljesen egyéni. Ha otthon laksz meg kaját is kapsz, akkor a nagyrészét azért félre tudod tenni.

2020. júl. 20. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ... Nappali tagozaton relatíve keveset tudsz félretenni. Ha mondjuk hétvégente keresel pénzt vagy néhány órában hétköznap, akkor nagyjából 50-et tudsz keresni. Levelező/estin dupláját, tripláját. De tudok olyanról, aki felvette és félretette minden félévben a szabad felhasználású diákhitelt és abból vett egy kocsit diplomaszerzés környékén. Gyakorlatilag nem létezik annál kedvezőbb hitelkonstrukció, főleg nem előtörlesztéssel, szóval aki felelősséggel tudja kezelni, annak nagyon megérheti.
2020. júl. 20. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nem ugyanaz a helyzet a diákmunkát illetoen, mint a vírus előtt...
2020. júl. 20. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Diákból attól függ, mennyit és hol dolgozol, és hogy mik az alap kiadásaid. Én félretettem havonta egy nagyon kis összeget, többe tnem tudtam.

Levelezőnél meg teljes munkaidőben dolgozol, csak nappalisokat foglalkoztatnak a szövik (azt hiszem).

2020. júl. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!