Hogy szerezzek pénzt szeptemberig?
Figyelt kérdés
Felvettek egy áruházba, de csak pár napot tudok menni, mivel sok ott a diák, ezért nagyon kevés pénzt fogok kapni (max 20-30e). Egyetemre akarok venni egy egyszerű kis laptopot. Honnan szerezzek pénzt? Napszámos munkák most nincsenek. Bármilyen ötletet szívesen fogadok :)2019. júl. 29. 14:07
3/10 A kérdező kommentje:
Ebben a kisvárosban nincs több sajnos.
2019. júl. 29. 14:12
4/10 anonim válasza:
hat ne diak,hanem rendes munkara menj. elmultal mar 18 gondolom, ha egyetemre jarsz.
5/10 anonim válasza:
Plazmaadás ezért pénzt fogsz kapni,párszor adsz valamelyik nagyobb városban,már is tudsz venni egy használt laptopot,nem a legjobbat de egyenlőre meg teszi,később majd talélsz diák melót és tudsz venni egy jobbat.
6/10 anonim válasza:
Tessék találtam egy jót neked ahol a legjobban fizetnek a plazmaadásért,minden le van írva hogyan történik,még költségtérítést is fizetnek, 1 plazma most nyáron 12000 Ft el mész augusztus végéig legalább 3x az már 36000 Ft más helyen csak 6000 Ft adnak.
7/10 anonim válasza:
Hol laksz pontosan, megkérdezhetem? Ha Hajdú-Biharban ott rengeteg féle diákmunka van, ami jól fizet és lehet menni sokat.
8/10 A kérdező kommentje:
Szabolcsban, a plazaadás nem rossz ötlet, de várok más ötleteket is azért.
2019. júl. 29. 18:48
9/10 anonim válasza:
Nem kell laptop, felejtsd el a divatot. Se gyurcsáknak se orbáknak nem volt laptopja mégis elvégezték az egyetemet. Ezt felfogod, lenyugszol és jobb lesz a közérzeted, Trumpnak sem volt laptopja.
Kutyasétáltatás?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem a trendről van szó csak eldöntöttem, hogy szeretnék mert tudom, hogy könnyebb lesz. Egyébként itt nem igazán akarja senki sétáltatni a kutyáját.
2019. júl. 29. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!