Hogy kapjak állást, szerezzek gyakorlatot ha a legtöbb hely 3 év alatti gyakorlattal szóba sem áll velem?
Nem vagy elég kitartó, én volt hogy 5X küldtem el pályázatot egy cégnek és utána vettek fel.
Szar vagy ne haragudj, mert feladod és ide jössz nyafogni a GYK-ra, ahelyett hogy bombáznád a f@@szom cégeket CV-vel, naponta 100 CV-t mondjuk.
Az a gyakorlat hogy ennyi meg annyi azzal nem kell foglalkozni, küldjed oda ahol mondjuk 1 évet kérnek, ha szerencséd van simán felvesznek.
És nézz a neten cégeket, mert az állásportálok az csak egy szelet, nézzél honlapokat, telefonálgass, stb.
De ne itt nyavalyogj, hanem tegyél érte hogy legyen állásod.
Hiába pontozod le a 6-ost, igaza van.
Meg mondjuk talán gyakornokoskodni kellett volna, amíg tanultál.
Most épp tényleg nincs szerződésem, de sok interjúra járok, mert sok levelet küldök.
Szerintem téged be sem hívnak a cégek.
De lehet interneten állást szerezni, vagy máshogy mondom, pénzt keresni.
Csak néha az ember megkapja a papírokat és akkor újra neki kell állni cégeket felhajtani.
Ilyen ez a popszakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!