Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diákmunkával szeptemberig...

Diákmunkával szeptemberig összeszedhetek 140 ezret?

Figyelt kérdés
Még nem dolgoztam sehol se. :) Most viszont szereznem kell 140 rugót.

2016. ápr. 20. 16:50
 1/8 anonim válasza:
Szia ha tudnál írni egy kort azt megköszönném
2016. ápr. 20. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:

persze, simán. csak attól függ, hogy mit dolgozol, hány órát, stb..

pl. IT területen 1 hónap alatt megkereshetsz ennyit diákmunkában.. szoftverfejlesztő bruttó 1200-1500 ft / óra

2016. ápr. 20. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyáron 2 hónap alatt összeszedtem 130 ezret. Nem lehetetlen csak jó helyet kell találni, és kicsit számítgatni hogy akár egyszerre több helyre is tudj menni dolgozni. Én két helyen melóztam. Diákszövetkezeten keresztül egy cégnél, ahol nekem Hétfőn-Szerdán-Pénteken kellett mennem. Kedd Csütörtökön pedig napszámban voltam egy zöldség-gyümölcstermesztőnél.
2016. ápr. 20. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Elírtam. 230-at kerestem
2016. ápr. 20. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt összegyűjthető. Szeptemberig még több, mint 4 hónap van, ami havi havi 35 ezret jelent, ez egy hónapban 7-10 munkanap (attól függ, hol dolgozol és hány órát).
2016. ápr. 20. 17:02
 6/8 A kérdező kommentje:
23 éves leszek néhány nap múlva. És hímnemű vagyok. :)
2016. ápr. 20. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor dolgozhatsz éjszakai műszakban is, azért többet fizetnek
2016. ápr. 20. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Tavaly mekiztem 3 hónapot úgy hogy heti 5 nap dolgoztam és 2 hetet hagytam ki meg ritkán 1-1 napot. Így kerestem annyit. Mekibe ne menj! Embertelen. Volt olyan hogy elküldtek rohadt messzire melózni 3 órás oda majd 3 órás visszaútra 4 óra melóért. Természetesen a vonatjegyet nem akarták fizetni, és az eltöltött 10 órámból 4-et fizettek... Itt sokalltam be. De voltak jobbak is. Mikor az ember lemond programot mert meló van, csak azért hogy bemenjen aznap és közöljék vele hogy amúgy mehet is haza mert nem kell aznapra, vagy fordítva. Mikor reggel 4-kor csörög a telefon hogy be tudok-e érni hatra, mikor aznapra eredetileg nekem szabadságom van...
2016. ápr. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!