Hogyan ismerkedjek, szerezzek barátokat? (többi lent)
Elkezdtem az egyetemet, a szaktársaimmal meg is ismerkedtem, de annyira nem jó fejek és nagyon kevesen is vagyunk, így nem tudok válogatni sem. Teljesen új városban vagyok, 200 km-re van a legközelebbi egyetem előttről ismert barátom. Szeretnék új embereket megismerni, de nem tudom, hogy csináljam. Mondták, hogy menjek oda utcán, de hát mégis mit mondjak neki? Hé szép az idő, hogy hívnak, leszünk barátok? Nem hiszem... Buliban ismerkedés nem a stílusom, nem nagyon járok el bulizni. Hogyan kéne ismerkedni, akár utcán akár máshol?
18/F
Szia!
Én is hasonló nehézségekkel küzdök, végzősként az osztálytársaimmal jóban vagyok ugyan, de legtöbbjükkel különbözik az érdeklődési köröm (nem szeretek bulizni én se), sulin kívül csak néhány barátom van, de szeretnék új emberekkel találkozni. Szóval, ha olvasod ezt, és lenne kedved beszélgetni, írj nyugodtan:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!