Hogyan szerezzem vissza a munkámat? Lent mindent leírtam! 27/F
Figyelt kérdés
1 családi vállalkozásban - gyrosos étteremben voltam futár (egyenlőre) máig. Az oka: délután az egyik egyetemi kollégiumba volt címem. (NEM BUDAPESTEN!) Sok kollégium van egymás mellett, 1 hosszú kanyargós úton. És ma a 12-es számú kollégiumba volt kérve a rendelés. Ez az utca tetején található. Hívtam már időben a lányt, hogy jöjjön ki és vegye át a kaját. Azt mondta, hogy ő nem tud kijönni, kiküld 1 srácot. Mondtam oké. Ekkor már 3 perce vártam a koli előtt. Hívom megint. Azt mondja, hogy a koli előtt vár rám a srác (elmondta, hogy milyen ruhában van a srác) de ott nem volt, ahol én voltam. Kb 1 perc szenvedés után kibökte a lány, hogy a lenti kollégiumnál van a srác (ez a 2-es számú kollégium) én erre nagyon ideges lettem, hogy hosszú perceket buktam 1 olyan lány miatt, aki azt se tudja, hogy hol lakik (volt még nálam több cím is) és tudattam vele, hogy tiszta ideg vagyok, de nem beszéltem csúnyán!!! Aztán lementem a 2-es kolihoz, ott állt a srác. Átadtam neki a kaját, kifizette és mondtam neki, hogy tanulják már meg a címet, hogy hol laknak, mert elég gáz, hogy egyetemisták és annyit nem tudnak, hogy hol laknak. Aztán mentem tovább. Majd este bejött a főnökasszony az étterembe (mint utólag kiderült csak ezért jött be mert mostanában a fia szokott elszámolni a nap végén, mivel sok más dolga van a főnökasszonynak) és félrehívott az eset miatt. Ugyanis Foodpandán rendelte a lány a kaját és írt 1 panaszlevelet a futárról (rólam) hogy én milyen indulatosan és csúnyán viselkedtem. Én mindent őszintén bevallottam és elmeséltem a főnöknek. Ezután közösen felhívtuk a lányt aki és bocsánatot kértem tőle én a saját, a főnököm pedig az étterem nevében. Ezután indultam ki a körömre a címekkel és mire visszaértem, jött a hidegzuhany. A főnökasszony már nem volt bent, csak a fia és mondta, hogy az anyja (a főnökasszony) azt mondta, hogy mára azonnal számoljak le. Így is tettem. Levontak tőlem 5000 forintot a sztori miatt ugyanis azt mondta a főnök fia, hogy a Foodpanda 5000 forint értékben ajánlott fel kaját a lánynak az étteremből. És a főnök fia azt is mondta, hogy az anyja azt mondta, hogy többet nem kell mennem. És azért írtam, hogy egyenlőre, mert mondta a fia, hogy holnap hívjam fel az anyját és beszéljek még vele az esetről. Amúgy csak itt dolgozok fixen már május óta. És holnap is kellett volna dolgozni mennem, aztán holnapután is. A fő kérdés az, hogy holnap amikor felhívom a főnökömet, mit mondjak neki, amitől "visszavesz" és újra mehessek dolgozni?2022. febr. 22. 22:24
51/70 anonim válasza:
Igy Angliabol nezve azt tudom mondani, hogy a futar nem oktat, nem mondja el, hogy ideges, hogy ki mit csinaljon. De a bolti elado se, se senki. Igen, a futar siet, nem cicozik. Azt lehet mondani, ezen a cimen senki nincs, tisztazni, melyik epulet, legfeljebb nagyon sajnalod, senki nincs ott.
A magyar egy bunko nep. Bunko a vevo, bunko az elado. Bunko a lany, de kulon kiragadva, meg ha az otthoni kozegben ez a termeszetes, nem, nem oke beszolni. Nem, nem az.
53/70 A kérdező kommentje:
#52 de van. És? Hogy jön az ide? Mi köze van annak ide?
2022. ápr. 27. 13:29
54/70 anonim válasza:
53: Ha van a közelben automata, esetleg elmehettél volna pénzt levenni.
55/70 A kérdező kommentje:
De miről levenni ember...
2022. ápr. 27. 15:36
56/70 anonim válasza:
Mit miről? Pénzt a számládról. Na jó, most kezdem azt hinni, hogy csak trollkodsz.
57/70 A kérdező kommentje:
Milyen számlámról ember te beteg vagy. Inkább ülj le ozt járkálj...
2022. ápr. 27. 17:33
58/70 anonim válasza:
Ez troll kérdés, így utólag bebizonyosodott. Ne reagáljatok tovább!
59/70 anonim válasza:
Meg se lepődök, hogy egy ilyen szar munkahelyen egy ilyen trágya főnökkel egy agyilag toprongy futár dolgozik. 2 napja azon agyaltam ki vállal el ilyen munkát.
60/70 A kérdező kommentje:
#59 velem semmi baj nincs.
2022. ápr. 27. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!