A gyártósoron, hasonló helyeken dolgozó emberek nem akarnak feljebb jutni?
30-as vagyok.
Megértelek, mert ha szar a csapat, akkor inkább egyedül. Én el lennék egy jó bagázsban, ahol segítjük egymást és nem fúrják egymást meg nyalnak a főnöknek, hogy nekik jobb legyen. De hát ilyen nem tudom létezik e, ahol többen vannak.
Nekem magamat kell fenn tartani, de néha nem tudom hogyan hallod egész életemben. Semmi olyan munka nincs amire azt mondom most, hogy hú én ezt annyira akarom csinálni! Most fontolgatom már a diegot is eladónak menjek e (csak olyan sokáig van nyitva, nem annyira tetszik 9-18ig van nyitva, olyan szar munkarend), adtam le önéletrajzot kertészetbe (igaz ez is nyitva van 8-17ig, de ott legalább növények vannak), recepciósnak, másik gyárba (vagyis inkább kis üzem, nem nagy gyár, 1 műszakba)... Sehonnan nem szóltak azt sem, hogy nem. Mondjuk azt nem is fogják, majd észre veszem ugye. Amúgy is ki kell lépnem a komfort zónámból, mert nem nagy az önbizalmam és emiatt triplán szar az egész. Adjam elő a nagy magabiztosságot, ami nem vagyok. Úgyhogy nehéz menet lesz.
Lehet nem volt jó ötlet eddig szarakodnom a gyárban. Most lehet emiatt is hátrányt szenvedek, ha ránéznek az önéletrajzomra, lehet az jut eszükbe: hát nem ért semmihez ami nekünk kellene, mert csak betanított munkája van... ráadásul milyen régóta. Ebben az esetben nem biztos, hogy pozitív hogy nem ugrálok a munkahelyek között.
Van ahova azért meg se próbálom, mert oltás kell, vagy pcr tesztet kell csinálni és önköltségen 4et... Nem éri meg dolgozni akkor. Ezek igaz gyár ez a kettő, de ezek a helyek már ki is estek, vészmegoldásnak se jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!