A gyártósoron, hasonló helyeken dolgozó emberek nem akarnak feljebb jutni?
Figyelt kérdés
Takarítók, betanított/segédmunkások, ezek az emberek nem akarnak többet? Feljebb jutni? Hogy tudják azt csinálni 60 évig? Én is gyártósoron dolgozom, de szeretnék egyszer színvonalasabb munkát végezni, csak nincs rá módon, sem lehetőségem még. Úgy veszem észre hogy ezeknek az embereknek elég ha van mit enni, megvan a cigi, kávé, alkohol és akkor boldogok. Jó részük alkoholista, és nem kicsit egészségkárosodott is. Leszázalékolt embereknek kialakított helyen dolgozom 4 órában 21/f2022. febr. 14. 15:00
21/33 anonim válasza:
21.-re.
Bocs, de te mit akarsz ugrálni ilyen feltételekkel?
22/33 A kérdező kommentje:
Nem értem a kérdésed.
2022. febr. 14. 16:08
23/33 anonim válasza:
Akinek nincs hosszú nyelve, az nem tud feljebb jutni, sajnos.
24/33 anonim válasza:
A többségük nem.. azért dolgozik ott már 15+ éve
25/33 A kérdező kommentje:
Dolgoznak 12 órát aztán beesnek az ágyba, és kezdik újra, némelyik leissza magát aztán összeveri a családot. Nem egy szimpatikus életforma.
2022. febr. 14. 17:57
26/33 anonim válasza:
25.-re.
Ne sarkíts és ne általánosíts!
A legtöbb piás és nőverő a rendőrség, és a magasan kvalifikált ORVOS rétegből kerül ki!
27/33 A kérdező kommentje:
Szívem szerint olyan munkát végeznék ahol egyedül lehetek, viszont le is foglalom magamat vele. Amikor portás voltam egy elhagyott helyen az a magány szempontjából jó volt, viszont dög unalmas volt.
2022. febr. 14. 18:53
28/33 anonim válasza:
Ennyi hülyeséget sem túl gyakran olvas az ember egy kérdésnél, mint itt
29/33 A kérdező kommentje:
Néhány kolléga mintha teljesen más nyelvet beszélne, nem lehet vele szót érteni mert lehetetlen. Aztán csodálkozik hogy miért nem beszélek. A hülyeséget nyomják mindig, folyton a baszásról beszélnek mostanság.
2022. febr. 14. 20:17
30/33 anonim válasza:
6 és fél éve vagyok gyárban. Úgy mentem oda, hogy ide költöztem a szomszéd megyébe és gyorsan kellett valami. Felvettek. Aztán nem akartam váltogatni, hogy legyen pénzem. Aztán szerettem a kollégákat akikkel dolgoztam és nem is akartam felmondani. De csoportvezető jellem sem vagyok, nem léptem feljebb gyáron belül. Aztán most jutottam odáig, hogy felb@sztak agyilag tavaly, mert nem adtak szabadságot. 4szer utasították el, folyamatosan és direkt engem. Egy ideje amúgy is kezdtem rosszul lenni, hogy be kell menni. Sírtam indulás előtt néha, hogy nem akarok bemenni. Ott meg felhúztak agyilag a vezetőség... Most másik munkahelyet keresek, aztán ahova jelentkeztem eddig sehonnan nem szólnak. Még csak váltani sem tudok más fajta munkára, mert biztos vannak elegen jelentkezők most. Most ott vagyok, hogy nem tudom már mit csináljak. Másik kategóriás munkát akarok, de nem akarok élelmiszer bolt meg ilyenbe menni, mert voltam olyanban és ott fél év kicsinált. Utáltam. 1 műszakosat akarnék már, mert elegem van hogy este nem alszok, meg a délutánost is utálom ahogy van. Hát de nem egyszerű váltani, ha nem vesznek fel. Lehet az a bajuk, hogy éppen van ez a munkám még, vagy hogy csak betanított munkám van és más tapasztalat nem nagyon. Fél év eladói, nem sok az sem. De úgy meg minek mondjak fel, ha nincs más? Sehogy nem jó! Szar az egész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!