Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik tépik a pofájuk hogy a...

Akik tépik a pofájuk hogy a nők azonos állásban kevesebbet kapnak mint egy férfi, azok mit szólnka ahhoz ha egy férfi azonos állásban kevesebbet kap mint egy nő? Aza férfi is mehet verni az asztalt hogy hát mi ez??

Figyelt kérdés

Én vagyok ebben a helyzetben. Egy iroda, 4 ember, 3 nő 1 ffi. A munkakör azonos a végzettség azonos, a munkaidő azonos, minden azonos. A nők mind béralkuval lettek felvéve és mind 200 felett visz haza ( nettó!!!)

Míg nekem az 1 szem pasinak azt mondták garantált bérminimum ami br 219 /nettó 145.

Na kell az állás vagy nem?

Akkor én kérem hova szaladhatok hogy itten szexista diszrimináció van?? Hát kevesebbet kapok ugyanazért mint más, és a különbség a biológiai nemem csupán!

Hát akkor hogy is van ez?

2021. dec. 23. 15:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Meg is érdemled, ha ennyire,...khm...khm...butus vagy!

2021. dec. 23. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!