Ön is kipletyizi a kollégákat a hátuk mögött?
Nálunk azonnal kirúgják az ilyet...
Helyesen, mert sosem éreztem még magam annál szürreálisabb és kínosabb helyzetben, mint mikor diplomás, 30-50 éves felnőtt nők azt diskurálják, hogy a másik oldalról melyik kolléga miatt van p**aszag a mosdóban.
Természetesen csodás volt a munkahely légköre, 1 hét után ott is hagytam...
"Soha nem pletykálok vagy beszélek ki mást"
Nem tudod hogy mi a jó 😆😆😆
#5-ös voltam
Nem tudom miről beszélsz!
Én egy ilyen üzem vezetője vagyok, kettő(!) diplomával, az egyik szakmai, a másik pénzügyi.
A magánéletemben hozzám hasonló kaliberű emberek alkotják a társaságomat, ennek ellenére amiket leírtam történetek, azok diplomásoknál, sőt, főhercegeknél is előfordulhatnak.
A "legjobb körökben" is vannak, akik félrekefélnek és gyerek lesz belőle. Vagy lopáson kapnak egy takarítót, esetleg gyereket molesztálnak. Sőt, még az sem értelemhez kötött, hogy valakiket a munkáltató nem fizet ki.
Utóbbiban nekem is volt részem, belbudai, értelmiségieket foglakoztató cég ment csődbe, 2 havi munkabérünk maradt bent.
Szóval nem kell a lenézés, mindenütt van minden, legfeljebb a szereplők és a nagyságrendek mások.
Aki meg azt mondja, hogy ezeket ő nem tárgyalja ki, az hazudik, vagy olyan szinten antiszoc, hogy klinikai eset!
Hogyhogy miről beszélek? A saját munkahelyemről. Szerencsére nálunk nincs drámázás, nem is szívesen maradnék ha lenne.
Nem egészen értelek, én sehol nem írtam értelmiségiekről meg lenézésről, biztosan nekem címezted ezt?
Na jó nehogy össze vesszetek már 14-esés 15-ös
Ha nem vitáztok cserébe leírok egy két dolgot hátha más tanul belőle. (Ötös voltam)
Azzal nézel le másokat, hogy nálatok "értelmes emberek dolgoznak", ergo a többi, akikkel az ilyen dolgok megesnek, vagy tudomást szerez róla és elmeséli, az nem értelmes.
Lehet, hogy észre sem vetted, hogy milyen lenézés volt abban a pár mondatodban és ez a gond.
Én nem akarlak erről győzködni, nyilván megtaláltad a megfelelő közegedet, de megnyugtatlak, ott is történnek dolgok - az élet már csak ilyen - legfeljebb nem kötik az orrodra.
Akkor írom.
Többször is előfordult már hogy annak mondtam vissza a sztorit akitől hallottam. És az illető szólt nekem hogy "igen ezt én mondtam neked". Ilyenkor még hozzá szoktam tenni valamit a történethez mintha lenne még plusz infók és azért mondanám nem pedig azért mert elfelejtettem hogy kitől hallottam.😲
De volt már olyan is hogy meg akartak verni 👎
Csak velem nem bírnak 👊
Nem ma kezdtem (de nem is tegnap)
A legtöbbször már óvatosak
Írjak még?
Én befejeztem, írhatod!:D:D:D
(14 voltam)
"ott is történnek dolgok - az élet már csak ilyen - legfeljebb nem kötik az orrodra"
Részben pont ezt értettem az alatt, hogy "értelmesek". Ezeknek a témáknak semmi helyük egy munkahelyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!