Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ön is kipletyizi a kollégákat...

Ön is kipletyizi a kollégákat a hátuk mögött?

Figyelt kérdés
A nap kedvenc része a pletyi kávészünetekben, ami óránként van :)
2021. okt. 18. 12:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk azonnal kirúgják az ilyet...

Helyesen, mert sosem éreztem még magam annál szürreálisabb és kínosabb helyzetben, mint mikor diplomás, 30-50 éves felnőtt nők azt diskurálják, hogy a másik oldalról melyik kolléga miatt van p**aszag a mosdóban.

Természetesen csodás volt a munkahely légköre, 1 hét után ott is hagytam...

2021. okt. 18. 13:12
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Muszáj, különben megőrülök a sok hülyétől.
2021. okt. 18. 13:17
 13/39 anonim ***** válasza:
18%

"Soha nem pletykálok vagy beszélek ki mást"

Nem tudod hogy mi a jó 😆😆😆

#5-ös voltam

2021. okt. 18. 13:19
 14/39 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom miről beszélsz!

Én egy ilyen üzem vezetője vagyok, kettő(!) diplomával, az egyik szakmai, a másik pénzügyi.

A magánéletemben hozzám hasonló kaliberű emberek alkotják a társaságomat, ennek ellenére amiket leírtam történetek, azok diplomásoknál, sőt, főhercegeknél is előfordulhatnak.

A "legjobb körökben" is vannak, akik félrekefélnek és gyerek lesz belőle. Vagy lopáson kapnak egy takarítót, esetleg gyereket molesztálnak. Sőt, még az sem értelemhez kötött, hogy valakiket a munkáltató nem fizet ki.

Utóbbiban nekem is volt részem, belbudai, értelmiségieket foglakoztató cég ment csődbe, 2 havi munkabérünk maradt bent.

Szóval nem kell a lenézés, mindenütt van minden, legfeljebb a szereplők és a nagyságrendek mások.

Aki meg azt mondja, hogy ezeket ő nem tárgyalja ki, az hazudik, vagy olyan szinten antiszoc, hogy klinikai eset!

2021. okt. 18. 13:24
 15/39 anonim ***** válasza:
73%

Hogyhogy miről beszélek? A saját munkahelyemről. Szerencsére nálunk nincs drámázás, nem is szívesen maradnék ha lenne.

Nem egészen értelek, én sehol nem írtam értelmiségiekről meg lenézésről, biztosan nekem címezted ezt?

2021. okt. 18. 13:28
 16/39 anonim ***** válasza:
12%

Na jó nehogy össze vesszetek már 14-esés 15-ös

Ha nem vitáztok cserébe leírok egy két dolgot hátha más tanul belőle. (Ötös voltam)

2021. okt. 18. 13:35
 17/39 anonim ***** válasza:
78%

Azzal nézel le másokat, hogy nálatok "értelmes emberek dolgoznak", ergo a többi, akikkel az ilyen dolgok megesnek, vagy tudomást szerez róla és elmeséli, az nem értelmes.

Lehet, hogy észre sem vetted, hogy milyen lenézés volt abban a pár mondatodban és ez a gond.

Én nem akarlak erről győzködni, nyilván megtaláltad a megfelelő közegedet, de megnyugtatlak, ott is történnek dolgok - az élet már csak ilyen - legfeljebb nem kötik az orrodra.

2021. okt. 18. 13:37
 18/39 anonim ***** válasza:
64%

Akkor írom.

Többször is előfordult már hogy annak mondtam vissza a sztorit akitől hallottam. És az illető szólt nekem hogy "igen ezt én mondtam neked". Ilyenkor még hozzá szoktam tenni valamit a történethez mintha lenne még plusz infók és azért mondanám nem pedig azért mert elfelejtettem hogy kitől hallottam.😲

De volt már olyan is hogy meg akartak verni 👎

Csak velem nem bírnak 👊

Nem ma kezdtem (de nem is tegnap)

A legtöbbször már óvatosak

Írjak még?

2021. okt. 18. 13:40
 19/39 anonim ***** válasza:
69%

Én befejeztem, írhatod!:D:D:D

(14 voltam)

2021. okt. 18. 13:40
 20/39 anonim ***** válasza:
22%

"ott is történnek dolgok - az élet már csak ilyen - legfeljebb nem kötik az orrodra"

Részben pont ezt értettem az alatt, hogy "értelmesek". Ezeknek a témáknak semmi helyük egy munkahelyen.

2021. okt. 18. 13:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!