Ön is kipletyizi a kollégákat a hátuk mögött?
Pont ezért nincs nálatok mert kicsi cég. Kevés dolgozó. Hamar ki derül honnan fúj a szél. Ahol több száz dolgozó van , nem is ismer mindenki mindenkit név szerint ott mennek az igazán jó pletykák.
Mert annyi emberen keresztül megy hogy utólag már az se tudja hogy az a pletyka tőle származik aki elindította (jó ez mondjuk erős túlzás volt). A lényeg hogy ebből a szempontból jobb a nagy cég , több ember. Akik nem ismerik annyira egymást mint egy 10-20 fős kis vállalkozásnál
Biztos
Mindenki kibeszélnek ha az illeto nincs ott
Valoszinu engem is ha nem vagyok ott
De amirol nem tudok az nem faj
Esélytelen,hogy kinyissam a szám munkahelyen.
Az én gyengém,hogy dohányzok,tehát örülök annak a ciginek óránként 1x.
Most épp reménykedek,hogy felvegyenek.
Viszont eddig semmi más gyengém nem volt.
Néhol cikiztek érte,néhol nem.
Na de amúgy az első mondat él.
Egy rossz szó,és repülhet az ember,stb.
Egyszerűen egy kollegával akkor lehet beszélgetni,ha már egy jó ideje ismered.
Egyébként tiszta mint a régi rendszer,minden harmadik ember besúgó,hangulatjelentést ír a kisfőnök/osztályvezető a munkásokról,a viszonyokról,stb.
Szeretek csöndben maradni,csak addig szoktam beszélni míg elég.
Kérdés,válasz,én felhozok utána egy másik kérdést/témát ami épp a napokban történt,vagy valamit ami hasonlít az előző témához/kérdéshez,és kuss utána.
Egyébként a háta mögött mindenkit kibeszéltünk a haverokkal még anno.
Nagyon jó műsorok voltak,jókat nevettünk.
De sosem viselkedtünk tiszteletlenül,stb. Poén és a sértés nem ugyanaz.
Bár igen,sokszor messzire mentünk.
De mindent megcsináltunk,amire kértek,és a felnőttekkel sose szemtelenkedtünk.
Egymás háta mögött egymásról beszéltünk,viszont nem pletykáltunk.
Mi csapattársak voltunk,az összetartás jobban kifizetődött,mint a másik bandánál.
Mellesleg sokan voltunk úgy,hogy már hosszú ideje ismertük a másikat,nyilván nem egymást vesszük célba.
Parádé, hogy "nem" választási lehetőség nincs is. Módszertanilag kissé aggályosnak tűnik.
Kicsit elfogultnak érzem a kérdést... szinte úgy hangzik, mintha a kérdezőnek elvárásai és/vagy előfeltevései lennének a válaszokkal kapcsolatban.
De akkor meg minek megkérdezni? Közvéleménykutatás ez, vagy önigazolás?
Egyébként nem, nem szoktam. A pletyka definíciójához hozzátartozik a rosszindulatúság. Persze, szoktunk beszélni a másikról, aki nincs jelen, de mivel elég jó a légkör, ez sosem rosszindulatú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!