Ön is kipletyizi a kollégákat a hátuk mögött?
Nem.
Nagy ritkán a páromnak szoktam otthon panaszkodni 1-1 megmozdulásukra, de ez csak alkalmi és nem tartom pletykának (velük is meg szoktam beszélni, ha gondom van).
Hogy a fenébe ne!:D
Vannak olyan történetek, amiket ember nem hagy szó nélkül!
Mint amikor a Csikkes Mari úgy vált az urától, hogy kettévágta a franciaágyat!:D
A fene sem tudott volna róla, ő mesélte el, persze, hogy ez volt minden szünetben a téma.
Mi számít pletykának?
Olyan nincs, hogy emberek soha nem beszélgetnek másokról.
Ki hát.
Jóformán csak azért járok a munka helyre. (meg imádok szartkavarni)
Nálunk a múlt heti "termés":
XY kolléganő a főnöktől teherbe esett (főnök nős, családos) és megtartja a gyereket. Áll a balhé mindenütt, cégnél, otthon.
Z nevű takarítót feljelentették és kirúgták, mert lopott, de nem csak a cégtől, hanem a kollégáktól is az öltözőszekrényekből.
Y kolléganő jehovistának állt és hétvégente a férjével járnak téríteni.
B kolléga szüreteltetett, de nem fizette ki a munkásokat, megverték
Y kolléganő férje molesztálta a nevelésükre bízott kamaszlányt, aki feljelentést tett a gyámhatóságnál. Most próbálják a 60-as pasit elmebetegnek nyilváníttatni, holott nem az.
X kolléganő szomszédját, akit mindenki ismer, elvitték a rendőrök autólopás miatt.
Nekem ne mondja senki, hogy ilyesmiket nem tárgyalnak ki egymás között emberek!
Ezeket kitárgyalnám, de szerencsére én értelmes emberek között dolgozok, nálunk nincsenek ilyen drámák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!