Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki alja módon kezelt...

Ha valaki alja módon kezelt téged, utána hogy reagálsz, ha találkoztok?

Figyelt kérdés
Nálam ezek az illetők főleg kollégák, van aki sunyiban fúrt, van aki a szemembe vagy előttem beszélt rólam tiszteletlen módon. Utána az ilyenekkel ha összefuttok, miután már nem dolgoztok együtt és ők viszont nyájaskodva jönnek vagy jönnének, hogy mi van veletek, hogy reagáltok? Nem is köszöntök nekik, vagy köszöntök és lerázzátok őket? Vagy elkezdetek velük beszélni, mintha mi se történt volna, hátha megtudtok ti is valami hasznosat?
febr. 15. 20:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
El kell sétálni mellettük
febr. 15. 20:18
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
A köszönés nem fáj, ha nem vagy egy bunkó. Utána nyugodtan mondhatod, hogy ne haragudj, sietek. Ma pont láttam egy ex-kollégát a villamoson. Soha nem bántottam, sőt. Egy méterre állt tőlem, direkt elfordult. Csoda, hogy nem görcsölt be a nyaka. Erre nehéz mit mondani.
febr. 15. 20:24
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy, nem törődöm vele. Ha egy helyen vagyunk akkor kerülöm.
febr. 15. 20:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönök, de semmi jópofizás, small talk nincs. Kérdez válaszolok, de lerázóan, én őt nem kérdezem.
febr. 15. 20:52
 5/18 anonim ***** válasza:
Köszönök, ha nem tudom kikerülni, mert az engem minősít, ha erre sem vagyok képes. Jópofizni nem kell. Az meg, hogy ki "fúrt sunyiban" azt honnan tudod? Egy másik rosszindulatú ismerőstől? Neki miért hiszel?
febr. 15. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent az "alja módon kezelt"? Mert én például ha valakit utálok, aki később felmond, akkor ha összefutunk eszembe se jutna odamenni hozzá nyájaskodva. Pont lexarom.
febr. 15. 21:17
 7/18 anonim ***** válasza:
Köszönök neki, de nem előre. Ha beszélgetni szeretne, rövid válaszokat adok és nem kérdezek vissza.
febr. 15. 21:23
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha valakivel rosszban voltam, megértem, ha elfordul, de a semlegeseket én se. És sajnos annyira általános mentalitás. Mint a szomszédoknál is az utcán.

Engem például köszöngetve követtek akikkel rosszban voltam. De szerencsére ismertem egy kutyás részt. Ott aztán megfutamodtak a kóbor kutyáktól.

febr. 15. 21:24
 9/18 anonim ***** válasza:
És te hogy reagáltál?
febr. 15. 22:51
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozok vele. Nekem közvetlen kollégám csinálta hogy 'ő érettségit szerzett' anno, 'ő férfi', aki több nála vagy képzettebb furja. Szemben kis nyalis, okoska, szaladgál a főnök után hogy bizonyítsa neki, mindenkinél okosabb.. mást meg túr, mint egy kismalac. Szerintem szánalmas az ilyen. Sokszor úgy okoskodik hogy nincs mögötte tudás, tapasztalat. volt már hogy házassági tanácsokat is osztogatott, annak ellenére hogy se neje se gyereke. Azóta nem veszem komolyan, nem foglalkozok vele, elfogadtam hogy őt ilyen degeneráltnak szülték... De azért morbid nem, olyan tanácsot adott a másik kollégának hogy válljon el, mert összekülönböztek a nejével, közben meg már terhes volt az asszony a 2. gyerekükkel.. azóta utálom mint a szart a kis tudálékos, nyalis, furkálódó Petikét.
febr. 16. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!