Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki alja módon kezelt...

Ha valaki alja módon kezelt téged, utána hogy reagálsz, ha találkoztok?

Figyelt kérdés
Nálam ezek az illetők főleg kollégák, van aki sunyiban fúrt, van aki a szemembe vagy előttem beszélt rólam tiszteletlen módon. Utána az ilyenekkel ha összefuttok, miután már nem dolgoztok együtt és ők viszont nyájaskodva jönnek vagy jönnének, hogy mi van veletek, hogy reagáltok? Nem is köszöntök nekik, vagy köszöntök és lerázzátok őket? Vagy elkezdetek velük beszélni, mintha mi se történt volna, hátha megtudtok ti is valami hasznosat?
febr. 15. 20:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Onnantól magasról leszarom. Sőt, ha adódik alkalom, ott teszek neki keresztbe mosolyogva, ahol csak tudok.
febr. 16. 07:51
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Viselkedhetsz durcás 10 évesként is, de ismered azt a mondást hogy a legjobb bosszú a siker? Ilyenkor széles mosollyal add elő hogy milyen fasza munkahelyre kerültél, jól szinezd ki a sztorit. Ha egy konkrét emberre gondoltál és zavarban vagy ha meglátod az lehet teljesen más miatt van. Mit nem írtál le?
febr. 16. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Akik velem bunkók voltak, és fúrtak, azok max. köszönnek (valaki még azt sem), de nem akarnak leállni trécselni, ha szembejönnek velem valahol.

Olyanon már fantáziáltam, hogy bizonyos helyzetekben, ha az alkalom úgy hozná, szívesen állnék valami kicsinyes bosszút, persze erkölcsi határokat betartva. Például ha bicajjal tekerek, és szembejön vagy előttem megy egy ilyen ex-kolléga, akkor jó hosszan rácsöngetnék, és beszólnék hogy húzzon már az útból. Vagy ha egy marketben úgy adódna, hogy pont ott áll egy pénztárnál, amihez én is be készülök állni, akkor elétolakodnék, hátrasöpörném a szalagon a dolgait, és elépakolnám az enyémeket. Majd mondanám, hogy ez egy kis bosszú az anno a gyárban történtekért, és örüljön, hogy megállok ennyinél, g*cibb is lehetnék. Persze utóbbit inkább csak női exkollégákkal merném megcsinálni, vagy ha férfi ex-kolléga, akkor olyannal, aki mostanra már túl öreg a verekedéshez.😃 (43/F)

febr. 16. 08:18
 14/18 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Még eszembe jutott az egyik helyről egy ex-kolléga, aki kétszer elég csúnyán megalázott a többi kolléga előtt, és eléggé pattogós, ki ha én nem figura volt. Aztán pár évvel később, Karácsony előtt a helyi újság szegényeknek és rászorulólnak adakozó rovatában sajnáltatta magát a famíliájával. Facebookon a cikk alatt megkommenteltem kicsikét.🤨🙂
febr. 16. 08:23
 15/18 anonim ***** válasza:
rászorulólnak=rászorulóknak
febr. 16. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:
11%
12-es megadta a tökéletes választ. Ha magaddal békében vagy, akkor nem jut eszedbe tahóként viselkedni. Magadat tedd rendbe. Végül még kiderül, hogy senki nem fúrt sunyiban. Vagy hogy aki szerinted nyájaskodva megy oda, azt valójában tényleg érdekli, hogy mi van veled. Akiről meg biztosan tudod, hogy szemét volt veled, mert nyíltan a szemedbe mondta, annak köszönsz és továbbmész.
febr. 16. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:

16: Aki velem darab s**rként bánt, amíg együtt dolgoztunk, arról nehezen hiszem el, hogy pozitív értelemben érdekelné, hogy mi van velem.

Az meg hogy csak köszönök és továbbmegyek, nem mindig ilyen egyszerű. Mi van, ha valami nyilvános helyen, mondjuk egy parkban vagy kocsmában odaül mellém, és mindenáron beszélgetni akar? Persze mondhatom neki, hogy nem vágyom a társaságára, hiába volt régen, én nem felejtek. De hogy ezután mi történik, az igencsak személyfüggő.

febr. 16. 16:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#16 Nálam már aranyszabály, hogy amit saját magam tapasztaltam, láttam az illetőből, aszerint kezelem. Ahogy velem viselkedett korábban. Nem lesz egy alja ember hirtelen gerinces.

Láttam olyat, hogy egy vezetőt folyamatosan ekéző, sz_rnak beállító ember később (mikor távozni kényszerült a vezető) előadta neki, hogy ő volt a kedvenc vezetője. Majdnem leestem a székről, mert én meg nem győztem ellenében védeni. A vezetőnek meg nem tűnt fel semmi. Nem szeretnék én is ilyen hibába esni. Aki végig kiállt mellettem, azt nem árulom el, a sunyinak meg tűnés. Miután köszöntem neki. (#2-es voltam)

febr. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!