Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbaidőn belül mennyire...

Próbaidőn belül mennyire köteles az új ember elviselni a szemétkedéseket, nyilvános megalázásokat, szívatásokat ? Szól valamit a szívatott ember, utána még jobban rászállnak. Főnök tudja, de leszarja az egészet.

Figyelt kérdés
szept. 29. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem köteles.
szept. 29. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem köteles, de sajnos érdemes, ha ott akar maradni. Mert ha visszaszól, akkor az ilyenfajta kollégák símán beállíthatják úgy a főnöknek, hogy nem jól dolgozik, nem való a csapatba, meg ilyenek.
szept. 29. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

semennyire.

szerinted, ha egy ismeretlen emberrel már szemétkedik egy csapat, akkor mit fognak vele csinálni, amikor már úgy érzik, hogy ismerik, és megtehetnek bármit...?

kerüld el az ilyen helyeket jó messzire

szept. 29. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, sőt! Próbaidő alatt bármikor mondhatod azt, hogy holnap már ne várjatok.
szept. 29. 12:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel nagyon kell a pénz, de ha maradsz. Szívatásként direkt úgy tesznek tűzkárt az épületben, gépekben, hogy rád kenik a több száz euro milliós kárt. Mert csak nem tetszik a képed
szept. 29. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt mégis hogyan?
szept. 29. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem, az a szivatás, hogy kiöntik a kávédat vagy elhasználják a wc-papírodat.

Az ilyenekért nem érdemes szólni, viszont amit te írtál, az már nem a szivatás kategória, hanem konkrétan bűncselekmény.

Én feljelenteném őket és otthagynám a helyet, mielőtt még fizetnem is nekem kéne a milliós kárt.

szept. 29. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Vtam már durva helyeken, de ennyire durva ennyire sem volt.

Elhiszem, hogy kell a pénz, de ezt a helyet azonnal hagyd ott! Életre szóló nyomot hagyhat!

Próba időn vagy, holnap már be se kell menned!

Betelefonálsz, hogy mondják meg mikor menj a papírjaidért.

Leszámolsz, azt szevasz!

szept. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!