Próbaidőn belül mennyire köteles az új ember elviselni a szemétkedéseket, nyilvános megalázásokat, szívatásokat ? Szól valamit a szívatott ember, utána még jobban rászállnak. Főnök tudja, de leszarja az egészet.
semennyire.
szerinted, ha egy ismeretlen emberrel már szemétkedik egy csapat, akkor mit fognak vele csinálni, amikor már úgy érzik, hogy ismerik, és megtehetnek bármit...?
kerüld el az ilyen helyeket jó messzire
Azt hittem, az a szivatás, hogy kiöntik a kávédat vagy elhasználják a wc-papírodat.
Az ilyenekért nem érdemes szólni, viszont amit te írtál, az már nem a szivatás kategória, hanem konkrétan bűncselekmény.
Én feljelenteném őket és otthagynám a helyet, mielőtt még fizetnem is nekem kéne a milliós kárt.
Vtam már durva helyeken, de ennyire durva ennyire sem volt.
Elhiszem, hogy kell a pénz, de ezt a helyet azonnal hagyd ott! Életre szóló nyomot hagyhat!
Próba időn vagy, holnap már be se kell menned!
Betelefonálsz, hogy mondják meg mikor menj a papírjaidért.
Leszámolsz, azt szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!