A plázákban lehet vagy nem lehet tölteni a telefont az ott levo konnektorral? Hivatalos szabály érdekelne ha szól az őr kinek van igaza elküldhet e.
Figyelt kérdés
#pláza #nyilvános konnektor
2023. nov. 1. 14:22
1/11 anonim válasza:
Mindent lehet, amit külön szabály nem tilt. (ha nincs kiírva, az olyan, mintha nem tiltaná)
2/11 anonim válasza:
Mindent szabad, amit nem tilos: ha a házirend nem tiltja, nem tudnak mi alapján beléd kötni, nincs hivatalos hivatkozási alap.
3/11 anonim válasza:
amit a pihenősarokba építenek, azzal lehet, de a proli, felfeszítem a takarólapot vagy kihúzom a kivetítőt és bedugom a helyére stílusú ügyködésnél az a legkevesebb, hogy kidob a biztonsági őr. és még örülj neki hogy ha csak kiküld, én össze is törném a drágalátos telcsikédet, az olyan csórónak mégis minek telefon, aki nem tudja otthon feltölteni mert áram sincs a jajjdemenővagyok-vásárlások törlesztői miatt?
4/11 A kérdező kommentje:
Feltudom otthon tolteni csak épp nem vagyok otthon mikor merül!
És pihenő helyek mellett van a takaritoknak is valo aulz szerintem takaritogéphez vagy nem tudom. Es nem kell semmit kihúzni feszegetni törni sem.
2023. nov. 1. 14:34
5/11 A kérdező kommentje:
Vonatokon is van pl minden ülésnél.
2023. nov. 1. 14:35
6/11 anonim válasza:
Természetesen lehet, pont azért telepítik ezeket az asztalok, padok környékére. A falaknál fellelhetőkbe se tilos bedugni ha épp szabad (nincs beledugva valami más), csak ott nagyon útban leszel, ami már lehet szemet szúr a biztonsági szolgálatnak. De akkor se azért szólnak rád, hanem mert útban vagy és akadályozod a forgalmat. De ülj le egy padra, vagy vegyél egy finom fogást és ülj le elfogyasztani az éttermi részlegen, az asztalok egy részének közelében minden bizonnyal lesz konnektor, azokat nyugodtan használhatod.
7/11 A kérdező kommentje:
Az a rész üres volt. Meg odatakzam a falhoz a telot en meg ultem a boxban
2023. nov. 1. 14:56
8/11 A kérdező kommentje:
*odaraktam
2023. nov. 1. 14:56
9/11 A kérdező kommentje:
De nincs erről valahol egy szabály ha belémáll egy biztonsagi őr hogy hivatkozhassak valamire?
2023. nov. 1. 15:00
10/11 anonim válasza:
Az első két válasz erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!