Ha ebben a hónapban kezdek az új munkahelyemen és a jövő hónapban lesz egy urológiai egynapos sebészetem akkor utána ha kiirnak akkor ilyenkor mi a teendő?
Engem meg lassan ki is akarnak rúgni annyi helyre kell rohangálnom hivatalos ügyben. Kaptam utolsó esélyeket(jelenleg ki akarnak rakni az alberletbol azt intézem es segit benne a munkahelyem is már körbetelefonáltak hivatalosan is..)és ugy zárták le hogy segitenek megoldódik a lakhatás ezentúl ne hiányozgassak!
(Igen ám, de okt 15 re es nov 28 ra is van már más ügyben időpontom..ezek azt hiszik csak lakásproblémáim vannak..de nem .. )
A munkahelyek ilyenek..
Bakker nem a munkavállaló tehet arrol ha minden hivatal, eü meg egyebek munkaidőben vannak nyitva! A magánrendeléseket meg nem fizeti a munkahely.
Meg en speciel a munkahely miatt vagyok akkut felfázva több mint fél éve mert nem jutok el urulógushoz se mert látod most is fenyeget a m.hely!
Gyerekem pl allergiavizsgálata magánhangon 105 ezertől kezdődik. Az allergiája meg kezd már szthma felé is alakulni csak mŵg a felső legutakat "támadja". Szakrendelésre van id.pontunk az meg ingyenes.
Táppénz létezik próbaidő alatt is.
A korrekt az, ha mielőbb jelzed.
Mondjuk azt nem értem, hogy egy nagynaposra minek akarnál egy hét táppénzt.
Beszéld meg az orvosoddal, hogy mi a realitás és ennek megfelelően tájékoztasd a munkáltatót mielőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!