Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egynapos sebészet hogy megy?

Egynapos sebészet hogy megy?

Figyelt kérdés

Kecskemétre szóló papírt kaptam, hogy jelenjek meg az egynapos sebészeten. Jól értem,ezzel a papírral aznap jelenjek meg és már nem kell külön felkeresnem őket,hanem ahogy a honlapjukon van,majd egy nappal előtte ők keresnek?

A megadott időpontban már el is látnak vagy sorban kell állni?

Foggyökér eltávolítás ott hogy zajlik?

aug. 27. 07:50
1 2
 1/19 Med_fet_ati ***** válasza:
100%

Én voltam már.

Mi a kérdésed pontosan?

Vizsgálataid megvoltak (EKG, labor, ilyesmi)?

aug. 27. 09:44
 2/19 A kérdező kommentje:

Voltam kórházban szájsebészeten vizsgálaton. ott kaptam a papírt minimális infóval, hogy a papíron levő dátumon menjek.

A kérdés, hogy ezzel rögzítve is van-e az időpont és várhatom nyugodtan a hívásuk, esetleg nekem kellene még jelezni valahol?

Plusz az egész foggyökér eltávolítása hogy történik? Érzéstelenítő és kiműtik pl? Délután haza is mehetek?

aug. 27. 10:13
 3/19 Med_fet_ati ***** válasza:
100%

Utolsó napon még engem is felhívtak, hogy minden OK-e, tudok-e menni.

Nekem nem foggyökér volt, hanem térdműtét, de az eljárás maga ugyanaz, délelőtt megműtenek, 4 óra a megfigyelési idő, utána mehetsz haza.

Délben végeztem a műtéttel, 4kor nekiálltunk megírni a papírokat, 5kor hazavezettem frissen műtött lábbal, mintha mi sem történt volna.

Ami még fontos, hogy valakit vinned kell magaddal, egyedül nem engednek el.

aug. 27. 10:16
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nekem azt mondták, hogy mindenképp bent kell maradnom éjjel (pedig reggel megyek) :'(

Nagyon nem szeretnék.

aug. 27. 10:31
 5/19 Med_fet_ati ***** válasza:
100%

Szerintem félreérthetted :$

Úgy kell készülni, mintha benn aludnál, de ha minden OK, akkor délután-este hazaengednek.

aug. 27. 10:33
 6/19 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha így lenne. Bár úgy mondták, hogy vagy bent alszom vagy ki se veszik :(

De hátha.

aug. 27. 10:50
 7/19 Med_fet_ati ***** válasza:
Lehet tényleg csak érzéstelenítő és kikapják, ha nem küldtek más vizsgálatokra...
aug. 27. 10:54
 8/19 A kérdező kommentje:
Papíron valami OPT van.
aug. 27. 11:19
 9/19 Med_fet_ati ***** válasza:
Engem altattak és lélegeztetőgépre tettek... érdekes, hogy úgy kialaudtam magam abban az egy órában, hogy teljesen felfrissülve ébredtem :)
aug. 27. 11:35
 10/19 A kérdező kommentje:
Nekem hátha nem játszik az altatás :) Bár ha fura mód mégis azt akarnák, na ott indulok is haza szépen.
aug. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!