Egynapos sebészet hogy megy?
Kecskemétre szóló papírt kaptam, hogy jelenjek meg az egynapos sebészeten. Jól értem,ezzel a papírral aznap jelenjek meg és már nem kell külön felkeresnem őket,hanem ahogy a honlapjukon van,majd egy nappal előtte ők keresnek?
A megadott időpontban már el is látnak vagy sorban kell állni?
Foggyökér eltávolítás ott hogy zajlik?
Én voltam már.
Mi a kérdésed pontosan?
Vizsgálataid megvoltak (EKG, labor, ilyesmi)?
Voltam kórházban szájsebészeten vizsgálaton. ott kaptam a papírt minimális infóval, hogy a papíron levő dátumon menjek.
A kérdés, hogy ezzel rögzítve is van-e az időpont és várhatom nyugodtan a hívásuk, esetleg nekem kellene még jelezni valahol?
Plusz az egész foggyökér eltávolítása hogy történik? Érzéstelenítő és kiműtik pl? Délután haza is mehetek?
Utolsó napon még engem is felhívtak, hogy minden OK-e, tudok-e menni.
Nekem nem foggyökér volt, hanem térdműtét, de az eljárás maga ugyanaz, délelőtt megműtenek, 4 óra a megfigyelési idő, utána mehetsz haza.
Délben végeztem a műtéttel, 4kor nekiálltunk megírni a papírokat, 5kor hazavezettem frissen műtött lábbal, mintha mi sem történt volna.
Ami még fontos, hogy valakit vinned kell magaddal, egyedül nem engednek el.
Köszönöm.
Nekem azt mondták, hogy mindenképp bent kell maradnom éjjel (pedig reggel megyek) :'(
Nagyon nem szeretnék.
Szerintem félreérthetted :$
Úgy kell készülni, mintha benn aludnál, de ha minden OK, akkor délután-este hazaengednek.
Jó lenne ha így lenne. Bár úgy mondták, hogy vagy bent alszom vagy ki se veszik :(
De hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!