Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egynapos sebészet hogy megy?

Egynapos sebészet hogy megy?

Figyelt kérdés

Kecskemétre szóló papírt kaptam, hogy jelenjek meg az egynapos sebészeten. Jól értem,ezzel a papírral aznap jelenjek meg és már nem kell külön felkeresnem őket,hanem ahogy a honlapjukon van,majd egy nappal előtte ők keresnek?

A megadott időpontban már el is látnak vagy sorban kell állni?

Foggyökér eltávolítás ott hogy zajlik?

aug. 27. 07:50
1 2
 11/19 Med_fet_ati ***** válasza:
Félsz tőle? :$
aug. 27. 11:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Még szép.
aug. 27. 12:00
 13/19 A kérdező kommentje:
A holmimat amúgy hova tudom tenni? Van megőrző?
aug. 28. 09:26
 14/19 Ypszilon1980 ***** válasza:

OPT röntgent jelent szerintem.

Egy foggyökér kioperálása nem olyan nagy dolog, ennél komolyabb műtéteket is csak lokálban csinálnak, utána lehet lesz egy pár óra megfigyelés, de amúgy oda van írva, hogy előtte nap keresnek telefonon és mindent elmondanak. Ott elmondják milyen vizsgálatok, előkészületek szükségesek, hogy készülj, stb.

aug. 28. 19:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Már hívtak és azt mondták, bent kell maradni. De nem értem minek.
aug. 29. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt én sem ertem amúgy. Én többször voltam egy napos sebészeti ellátáson, igaz az nőgyógyászati részleg volt (polip kivétel altatással), de sosem kellett bent maradni éjszakára, délután vagy kora este mehettem haza. Van esetleg valami betegséged ami külön odafigyelést igényel?
aug. 31. 21:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Nincs.
szept. 1. 15:34
 18/19 Med_fet_ati ***** válasza:
Milyen volt? Elaltattak végül?
szept. 9. 08:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Érzéstelenítő volt. Délután már mehettem is.
szept. 9. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!