Ha kiadnak egy feladatot nekem és utána szétbarmolják, abbol en hogy jöhetek ki jól?
Rendszeres a cégnél hogy mivel az én munkaköröm pl a rendelések hogy rám bízzák.
A paraméterek szerint kiválogatom a termékeket, a beszállító ellenőrizve, megfelel a jogi kovetelményeknek, előírasoknak, rugalmas egyuttműködő, hataridőt biztosít, nem lakossági, nagytételekben is azonnal képes szállítani, összehozom hogy ne 100 termék 100 helyről legyen rendelve stb,
Ezt leadom árajanlatokkal, nyilatkozatokkal.
Aztán kezdik a szokásosat, hogy ne ilyen szinűt hanem amolyat rendeljünk de azt passzoljon a 3.hoz, ne tőlük rendeljunk hanem erre ajanlanak egy lakossagi oldalt, az nagy tételben képtelen helytállni"nincs elég mennyiség raktáron", nincs ilyen színben, és kiveszik a kezembol az egészet, és bonyolitsak le úgy rendeléseket hogy hiányos az árucikk nem érkezik időben, vagy a méretei nem stimmelnek azzal ami nekünk kell, más meg nincs, belegabalyodnak még a számlázásba is nem fogadhatjuk be a szamláit, de nem tudják sztornozni, es kezdődik mindez ami persze megint rám van sózva, hogy az ő elbarmolt baronsagaikbol 600 oldalról számviteli kovetelményeknek meg határidőkre lebonyolitsam a beszerzést aminek még a költségkerettel is stimmelnie kell.
Hasonlo ahhoz az egesz mikor pl homokvárat épit valaki megvan hova folyik majd a víz hogy csinálod a lejtését tervezel pipec pöpec az egész, erre szétdúrják lerombolják nem kell ide torony, amoda kell, a mélyedés ne ide hanem amoda, aztán csináld meg te ebből úgy szetbarmolva az egészet.
Közben folyamat rágalmaznak hogy miattad nem halad a megrendelés, nem is érdekel téged, mennyire sz.r vagy, miközben ott mented az árajánlatokat mellette az orra előtt, aláírasra készíted elő a megrendelést, azon dolgozol és hajtasz erre állnak feletted és rágalmaznak.
És akkor lement ez a projekt vagy minek nevezzem.
Aztán jön a következő feladat.
Tehát hibás téves utasításokkal lehetetlenné teszik a megrendeléseket, a megfelelő termékek kiválasztását, aztán még engem szidnak rágalmaznak.
Mikozben én hibátlanul megoldottam volna, de még az ő hibáikkal is én kalkulálok es tervezem be azt is, és javítom helyettük és vért izzadok ez miatt a parameterekkel kölrsegszámításokkal.mindennel.
Az én ötleteim pedig elvetik, amik igenis jók, pl ne menjünk alá/felé ennek annak, abból is baj lesz később mert elvetették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!