Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az állásinterjú ha sikeres...

Az állásinterjú ha sikeres akkor utána mikor derült ki hogy felvettek, illetve orvosira már másnap menni kell?

Figyelt kérdés
Választ előre is köszönöm szépen
2024. júl. 18. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez cégenként változik.
2024. júl. 18. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ez egyéni de nekem eddig minden munkahelyen ahova felvettek már az interjun mondták hogy milyen papirokat hozzak be a munkaügyre, vagy várják az erkölcsit akkor stb.

Olyan nekem még nem volt hogy pl interju után x nappal kapjak vmj üzenetet hogy önt vettük fel vagy ilyesmi.

Interjuk után ha nincs az hogy akkor kezdek x.edik napon hozzap a papirokat, akkor van az hogy pár nap es nem önre esett a valasztásunk levél jön.

2024. júl. 18. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:
*hozzam
2024. júl. 18. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Ez teljesen helyfüggő.

Nálam a legutóbbi két helyemen másnap szóltak. Máshol még elhúzódhat, vagy kitalálnak még egy kört.

Az orvosi alkalmassági végképp random. Volt olyan hely, ahol a munkakezdés előtt letudhattam, máshol hónapokkal később került sor rá.

2024. júl. 18. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!