Ha egy állásinterjún ahol még szó sincs róla,hogy felvettek,megengedjem ,hogy fénymásolják a személyimet?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 10:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem az a felvétel részét képezi. Máskülönben minek foglalkoznának vele?
2/6 anonim válasza:
Absuzolút nem feltétlenül.
Sokszor jártam úgy,hogy lefénymásolták,és nem lett belőle semmi.
Hogy megadod,azt neked kell eldöntened,de lehet,hátránnyal indulsz.
Nem szoktak visszaélni vele.
Meg ha felvettek,nyilván akkor mondják,hogy felvettek.
3/6 anonim válasza:
Eleve másolatokkal szoktam menni állásinterjúra, plusz bizonyítványokról, nyelvvizsgáról, jogosítványról is viszek, ami kell az álláshoz.
4/6 anonim válasza:
Frászt!
Ameddig nincs szerződés nem vagy köteles adatszolgáltatásra.
S különben semmi szükségük a személyidre interjúnál, mert csak 1-2 adat kell róla esetenként szerződés után is.
Igazából a lakcímedet se kell beírnod max a várost, kerületet.Emailből is egy álláskeresői fiókot érdemes csinálni...stb.
Minden személyes adatod akkor megosztandó, ha lesz szerződés csak ezt már sokan elfelejtették...gusztustalan adathalászok...pff.
5/6 A kérdező kommentje:
4.válaszolónak igaza van.Volt olyan,hogy fel sem vettek de az adó,Tb kártyám,személyim az állásinterjún lefénymásolták.Csak azt nem tudom mire használják.
2020. szept. 1. 14:42
6/6 anonim válasza:
Eszembe sem jutna! Ennyi erővel kérhetné mindenki, aki bement állásinterjúra, hogy időarányosan fizessék ki azt a 0,5-1 óra interjú időt, mintha dolgozott volna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!