Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tartod bunkóságnak, hogy...

Nem tartod bunkóságnak, hogy manapság a munkahelyek nem szoktak semmit visszajelezni, ha nem téged választottak ki az általad megpályázott állásra?

Figyelt kérdés
Különösen ha emilen jelentkentkezem, semmiből nem állna válaszként egy pár soros szabványszöveget bemásolni, miszerint borzasztóan sajnáljuk, de nem Önt választottuk ki a pozícióra. De nincs válasz! Büdös parasztokká váltak a cégek, sajnos nem tisztelik a dolgozókat.

ma 08:11
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek, ez tiszteletlenség az álláskeresővel szemben.
Ez csak egy felesleges tiszteletkör, nincs jelentősége.
Egyéb, kifejtem.
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a cégeknek ki kéne írniuk ha X ideig nem jeleznek vissza akkor a pályázata sikertelen volt
ma 08:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen munkahelyek hirdetnek munkát, engem jobban zavar, ha visszajeleznek hogy mehetek.

Mert sokszor akkor derül ki pl., hogy nem is ott van a munka,

hanem az csak a sokadik közvetítő cég egyik főhadiszállása.

A valódi munkahely meg tömegközlekedéssel szinte elérhetetlen helyen és több 10 kilóméterre van. Hát köszi, de nem.

ma 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság, hogy mindig eljátsszák ezt az álláshirdetősdit - mikor a szalagmelós és hasonló alja droidpozíciók kivételével szinte mindig egylovas a lóverseny - ahova a főnökség lovardájából a kedvencet már előre benevezték!
ma 08:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer, még régebben, jelentkeztem egy állásra, be is hívtak interjúra. Időközben meggondoltam magam, írásban elnézést kértem, és lemondtam az interjút. Eltelt pár hónap, már régen elfelejtettem az egészet, amikor levelet kaptam a cégtől. Sajnálattal közölték, hogy bár kvalitásaim lenyűgözőek voltak, mégsem engem választottak. A közelükben sem jártam...
ma 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hely, ahol ha jónak nézel ki, de van jobb elraknak talonba, aztán ha van üres hely megkeresnek. Ha szólnanak, hogy nem vesznek fel ezt nem tudnák eljátszani
ma 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor külföldre jelentkeztem ezt írták nekem erre a szitura 5ös.

Jelenleg nincs szabad helyünk de az önèletrajzàt megörizzük.

Ez 2006-ban volt és 2007-ben megkaptam a munkát ott.

De úgy tudom ma már adatvédelmi okokból nem tàrolhatjàk hosszú távon az önéletrajzot

ma 09:17
 7/11 PanemEtCircenses válasza:
94%
Nem tudom, hogy ez milyen szektor, de tech ben visszajeleznek általában :) van amikor még vélemenyt is megfogalmaznak, hogy pld. a technikai interjun nem feleltel meg emiatt meg amiatt, stb..
ma 09:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete keresek állást CNC gépbeállítóként, és eddig 3 interjú voltam, de ebből kettő vissza is jelzett, hogy nem rám esett a választás, a harmadik csak most volt a héten. Akik elutasítottak azok is közel 2 hét után írtak.

Viszont előtte volt két olyan interjúm, ahol egyből mondták, hogy ha vállalom, akkor fel vagyok véve. Egyik egy kis magyar cég, a másik meg holland családi vállalkozás.

ma 09:49
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne gondolkodj ,menj Hollandiàba
ma 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem az bosszant hogy jelentkezek tobb helyre le, se szarnak aztan amikor valamelyikre felveszenk par hetre ra a tobbi is jelentkezik hogy mehetnék oda is
ma 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!