KPMG hogyan szokott visszajelezni?
Figyelt kérdés
A fiókomban csak azt látom még a jelentkezésnél, hogy új jelentkező. Azt írják, ha pozitív az elbírálás, akkor telefonon keres egy HR-es. De ezelőtt nem látszik valami a rendszerben, hogy hogy áll a pályázat? Nem akarom, hogy a semmiből csak úgy felhívjanak, mert eléggé izgulok.2022. júl. 27. 20:24
1/14 anonim válasza:
Ha elutasítanak, akkor is kapsz emailt
2/14 A kérdező kommentje:
Előbb kapok emailt, utána hívnak?
2022. júl. 27. 20:39
3/14 A kérdező kommentje:
- persze, ha pozitív az elbírálás.
2022. júl. 27. 20:39
4/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi van pozitív elbírálásnál, de ha fel is hívnak, meg szokták kérdezni, hogy alkalmas-e és ha nem, tudsz egyeztetni időpontot.
5/14 anonim válasza:
Ha pozitív, akkor felhívnak először. Emailt majd az ajánlattal kapsz. Szóval izgulhatsz, de ha felhívnak, az jó jel :)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Átlagosan mennyi idő lehet az elbírálás?
2022. júl. 27. 21:01
7/14 anonim válasza:
Szia, én is pont visszajelzésre várok, múlt hét szerdán volt interjúm, izguljunk együtt?
Ha gondolod írhatsz privátban ha van valamilyen fejlemény, vagy ha nálam van akkor én is írhatok, vagy akár ide is :D.
8/14 A kérdező kommentje:
Engem elutasítottak, mondjuk azért érdekelne, hogy miért. Gyakornoki pozira jelentkeztem, mindennek megfeleltem elvileg ami előzetes elvárás volt. Nem értem.
Viszont neked drukkolok nagyon!
2022. júl. 28. 14:29
9/14 anonim válasza:
Mikor interjúztál ha kérdezhetem?
Nekem még nem jött semmilyen reakció, azért kérdezem, hátha akkor kitudom nagyjából következtetni, hogy mennyi idő mire kb visszajeleznek.
10/14 A kérdező kommentje:
Be se hívtak, 4 nappal később jött e-mail.
2022. júl. 28. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!