Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » KPMG hogyan szokott visszajele...

KPMG hogyan szokott visszajelezni?

Figyelt kérdés
A fiókomban csak azt látom még a jelentkezésnél, hogy új jelentkező. Azt írják, ha pozitív az elbírálás, akkor telefonon keres egy HR-es. De ezelőtt nem látszik valami a rendszerben, hogy hogy áll a pályázat? Nem akarom, hogy a semmiből csak úgy felhívjanak, mert eléggé izgulok.

2022. júl. 27. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Pofára megy a sok öntelt menedzser, engedd el...

Szakmailag amúgy sem egy nagy durranás az egész BIG4, többet tanulsz egy kissebb könyvelőirodában, es még annyit túlóráznod sem kell

Nagyobb a füstje mint a lángja, ahogy szokták mondani

2022. júl. 28. 23:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Pályakezdő vagyok (sőt, még az se igazán, mert még mesterre fogok járni), tehát részmunkaidős gyakornoki állást pályáztam meg direkt. Elvárt szempontok: angol középfok (nekem felsőfok), aktív felsőfokú tanulmányok, megbízhatóság, precízség. Ez nálam mind megvan, sőt a nyelvnél túl is teljesítem, de még egy interjúra se vagyok elég. Mi lehetett a gond? A bérigény, az hogy mesterre fogok járni nem alapképzésre (de ez nem is volt feltétel), esetleg hogy az állandó lakcímem még nem pesti?

Csak azért vagyok fennakadva, mert tök igazságtalannak érzem, majd a 20. elutasítás után biztos könnyebben fogom venni, de így..

2022. júl. 29. 00:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
7-es válaszoló vagyok, nekem azóta sem jeleztek vissza, pedig lassan 2 hete voltam interjún, bár ezt lehet vehetem egy nem-nek ennyi idő után :D.
2022. aug. 1. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es válaszoló vagyok, én azóta sem kaptam választ, gondolom ez egy nem 😬
2022. aug. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!