Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Big4 cégeknél hogy néz ki a...

A Big4 cégeknél hogy néz ki a videós interjú (leginkább a deloitte érdekel)?

Figyelt kérdés

Milyen feladatokra kell számítani (szakmai, angol/német nyelvű)?

Mi a menete egy ilyen interjúnak?

Milyen kérdéseket tesznek fel?

2021. ápr. 15. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a kpmgnél voltam, nekem elhatárolásos feladatokat kellett megoldanom, illetve egyszerűbb vegyes témájú könyveléses feladatokat. A nehézség talán annyi volt hogy nem volt időm leírni meg gondolkodni, csuklóból kellett mondani
2021. ápr. 15. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Idegen nyelvű beszélgetés volt neked?

Azt elfelejtettem írni, hogy könyvvizsgálói állásra való jelentkezés esetén érdekelnének az interjús feladatok. Vagy ebben a munkakörben is hasonló feladatokra kell számítani?

2021. ápr. 15. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Más pozicióra nekem az volt, hogy oldjak meg egy hosszabb technikai feladatot (10-15 perc), több kissebb elméleti kérdés, hogy ebben-abban a helyzetben mit csinálnék például ha valaki vörös fejjel ordibálva rámrúgja az ajtót. Munkához kapcsolódó technikai kérdések mind magyarul folytak. Németül általános társalgás aztán beszéljek 5 percig akármiről angolul. Utólag kiderült a három interjúztatóból senki sem tudott angolul mert az angolos utolsó pillanatban lemondta ezért valakit beültettek helyette aki épp ráért. Nagyjából csak azt nézték, hogy folyamatosan tudok-e beszélni angolul.

Volt egy stresszesebb rész is szerintem arra voltak kivancsiak, hogy szorult helyzetben mit reagálok. Egyik interjúztató elkezdett spnyolul beszélni. Munkakörben nem kérték de önéletrajzomban benne van, hogy beszélem. Kicsit akadozva ment a társalgás. Aztán áttértek oroszra de ott már tényleg elfogyott a tudásom pár mondat után. Azt nézhették, hogy sikertelen helyzetben mennyire jövök zavarba.

Zárásként mondanom kellett pár mondatot, hogy szerintem mennyire illek bele a munkakörbe.

Alapvetően barátságosak voltak.

Pár nap múlva előkerült az elveszett angolul tudó HR -es aki telefonon letesztelte az angoltudásom és megbeszéltük a munkaügyi részleteket.

Könyvizsgáláshoz még nem volt szerencsém.

2021. ápr. 16. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:
35%
szerintem alap, hogy angolul vannak az interjúk a mai világban.
2021. ápr. 18. 09:05
 5/5 anonim válasza:

Nem Deloitte de másik big4, könyvvizsgálat: elvárás volt az angoltudás, a német emellett plusznak számít.

Az angol nyelvtudást az interjút megelőző online teszt részeként nézték, az interjú magyarul zajlott. Voltak motivációs és szakmai kérdések is.

2021. ápr. 29. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!