Ezeknél a cégeknél hogyan történnek a túlóra elszámolások?
Big4 cégekre lennék kiváncsi, különösen a PWC-re.
Olvastam már olyat is, hogy van, ahol egyáltalán nem fizetik, van ahol a bérre rárraknak egy túlóraátalány szerü dolgot, van ahol tételesen el van számolva.
Azért lenne fontos, mert maga a pályakezdő alapbér, pl egy adó vagy audit részlegen állitólag nem olyan vészesen magas, viszont túlórából ahogy hallom van bőven. Amennyiben ez kompenzálva van rendesen, akkor még jó is lehet, de ha ezeket mind ingyen kell ledolgozni, akkor már 2x is meggondolom, hogy biztos szeretnék-e ott dolgozni, akármekkora cégek is.
Hat en pedig azt hallottam hogy nincs fizetve a tulora, főleg nem a palyakezdoknel...
Interjun ezt siman meg lehet kérdezni
1 vagyok, Kaptam egy kerdest, azt irjak kpmg viszonylag jo :
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Hát valóban nem fizetik, ami elvileg törvénytelen is, de hát már meg sem lepődöm.
Pedig szimpatikus cégek lennének, persze ha nagyon indokolt, épp olyan időszak van, akkor nyilván belefér bentmaradni tovább néha, de napi szinten 10-12 órákat dolgozni full ingyen, az azért kicsit kiábrándító. Ráadásul az EY-nál még az öltöny is elvárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!