Mit szeretek jobban az otthoni munkavégzésben az irodaihoz viszonyítva?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:13
62/65 anonim válasza:
Ok, mit utalok az irodaban:
Korankeles,reggeli,zuhanyzas,utazas egansabb ruhaban. Idegesito munkatarsak, akik mas teamekben dolgoznak, azt aem tudod kik, de pont ezert erdekesnek tunnek szamodra, ami elvonja a figyelmedet. Engem a kollegaim is zavartak, plane ugy h lesobb csatlakoztam, nem ertettem a belsos poenjaikat.
Mit szeretek:stabilabb net, ergonómia!! Itthon mindig megfajdul a hatam. Ha kezdo vagy, nagy segitsek h tudsz kihez fordulni.
63/65 anonim válasza:
Én még sajnos nem dolgoztam otthon, de amit én nagyon szeretnék benne az hogy nem kell emberekkel kommunikálni és közösségbe beilleszkedni.
64/65 anonim válasza:
Igen. Erre nem mindenki képes.
65/65 anonim válasza:
Home office legfőbb előnye h leszoktam a cigiről
Nálunk a cégnél mindenki cigizett és csak akkor lehetett abbahagyni a melót ha elmentél cigiszünetre.
Persze van még ezer előnye, de ezzel azért jópár évet megspóroltam magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!