Hogy kell elképzelni egy ilyen „foglalkoztatást“? Munkavégzés: 06:00-18:00 (“a” héten, hétfőtől-péntekig) 08:00-22:00 (“b héten, hétfőtől-péntekig) ? 8-22ig???? Naponta???
Figyelt kérdés
2021. szept. 11. 09:22
1/12 anonim válasza:
Így van a beosztás. Mi a kérdés?
2/12 anonim válasza:
Vagy az a kérdés, hogy ez így embertelen-e? Nem írtad, hogy milyen jellegű munka. Ha rakodni kell vagy szalag meleg gályázni, akkor az. Ha csak egy portán ücsörögni, és egy órából kb. 10 percet dolgozni, akkor nem annyira.
3/12 anonim válasza:
Egy hét 6:00-18:00 ig, utána, egy hét 8:00tól-22:00 ig. Így váltakozik. A hétvége szabad.
5/12 anonim válasza:
Az érdekes, mert az egyik héten 12 órás műszak, a másikon 14 órás műszak.
6/12 anonim válasza:
Csinálná akinek hat anyja van... Eszem ágába nem volna jelentkezni, ha ilyet láttam, csuktam is be a hirdetést. Vagy ha csak interjún tudom meg, megmondom hogy ez ilyen nőnek való munka. Megkérdik, hogy értem ez? Válasz? Hát anyádnak!!
7/12 anonim válasza:
Mondom, ez nagyon függ attól, hogy milyen jellegű munka. Ha olyan, ahol a munkaidő 70-80%-ában netezhetek, filmezhetek, zenét hallgathatok, azt símán elvállalnám.
8/12 anonim válasza:
Én meg úgy sem vállalnám, hogy nagyrészt nem kell csinálni semmit, mert akkor meg az a bosszantó, hogy ott kell rohadni. Hiába a filmezés meg a netezés, azt is jobb otthon csinálni. Nem mellesleg semmit nem tudsz elintézni, még a bolti bevásárlást is meg kell szervezni. Párkapcsolat sem megoldható mellette normálisan. Azt a szabad hétvégét egy az egybe végigalszod, annyira zombi leszel. Mindezt minimálbérért plusz pótlékok, hát köszi...
9/12 anonim válasza:
Meg egy hét után rohadtul megunnad az internetet meg a filmezest is. Nem csak ezekből áll az élet.
10/12 anonim válasza:
9: Legalább rákényszerülnék, hogy a szabadidőmben mást csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!