Miért csak itt tudom elképzelni a jövőmet?
persze, másrészről viszont ha azt veszem, hogy itt betegek halnak meg amiatt, mert nincs orvos, ott viszont csak eggyel több orvos lennél, egy jól működő egészségügyi ellátásban, akkor már emberiességi szempontok, meg a hippokráteszi eskü is belejátszana a megfontolásba nálam.
arról nem is beszélve, hogy ha államilag finanszirozott szakon végezném el az orvosit, akkor már csak a betyárbecsület is itthon tartana...
Tudom, hogy a gondokat nem az egyszeri orvos okozza, hanem a fejünk fölött, a politikai döntések. De valahol mégiscsak a mi döntésünk is, hogy mit hozunk ki a lehetőségekből...
Nézd, ez is relativ azért, hiszen ennél alacsonyabb jövedelmekből is élnek családok, és akkor még a leendő feleséged munkabérét nem is számoltuk hozzá.
De emberileg teljesen érthető a Te nézőpontod is.
Ha most mész egyetemre, és ráadásul Szlovákiából, nem hiszem, hogy sokat mond neked az, hogy Szomszédok. De olvasva a soraidat nekem mégis eszembe jutott. A rosszul fizetett, hajszolt mentőorvos a panelból. Hát igen. Eltelt azóta húsz év, és nem hogy jobb lenne a magyar valóság, csak romlott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!