Ha megtudják benn hogy egyetemre járok ki fognak rúgni? Mert rájönnek a jövőmet nem a cégnél tervezem?
Egyetemre járok, levelezős Msc. Az órák szombaton, így a melóval nem ütközik, nem i tudnak róla odabenn. De részt vettem több egyetemi konferencián sőt kutatási ösztöndíjas is vagyok ésez mind mind fenn van a neten névvel akár. Ha valaki a nevemre rákeres megtalál.
A főnök is megtalál(hat).
A képzésnek semmi köze a munkahely területéhez így a főnök rájöhet azért végzem hogy ahogy lehet dobbantsak innen-és igaza is van, mert valóban ezért végzem.
De amíg nem végzem el addig maradnék addig kell az állás.
Szerintetek reális veszély, hogy a főnök megtudja és idő előtt kirúg? Pusztán azért mert leesik neki hogy dobbantani akarok (majd)?
3#
10 év gyk-s tapasztalat. Idővel ráérez az ember és már a kérdések közt böngészve is rögtön felismeri az aktívabb trollokat.
5#
Igen, biztos. A múlthéten már pedzegette az egyetem témát, ki volt akadva, hogy egy diáktársa késve ért be, mégis vizsgázhatott, mert ugye csókos volt.
Emellett árulkodó jel, hogy nincsenek a kérdés alatt kulcsszavak megadva és szerintem nem sok olyan hülye van az országban aki nem tudja, hogy a "hogy" elé vesszőt kell rakni.
De majd biztos lesz valaki, aki értelmes választ akar adni neki, arra ő reagálni fog és abból biztosan kiderül majd, hogy ismét balázskával van-e olgunk
"De majd biztos lesz valaki, aki értelmes választ akar adni neki,"
Várom. Eddig semmi.
4 félév, abból 1 lement már marad 3 . Csak kihúzom. Ha a főnök nem tudja meg, nincs gond.
Ha megtudja és már utolsó félév van szintén mindegy.
Akkor marad 2 félév amikor jó lenne ha nem tudná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!