Aki szombaton is dolgozik, megilleti extra pihenőnap?
Figyelt kérdés
Szóval ha szombaton is dolgozik, akkor vasarnap hétfő pihenőnap + 1nap?2021. szept. 1. 07:18
1/9 anonim válasza:
Nem. Nálunk úgy van, hogy vasárnap, plusz egy nap, amit te választasz ki, hogy mikor szeretnéd kivenni a szombatért járó pihenőnapot.
És aki vasárnap, meg piros betűs ünnepkor dolgozik? Velük akkor mi legyen, kérdező? Fogadd el, hogy nem minden úgy van, ahogy azt te szeretnéd.
3/9 anonim válasza:
Nekem pl. a szombat délelőtt és a hétfő a másfél szabadnapom.
A hétfőt én választottam, tavaly a szerda volt, de kb. három hetente jött össze, hogy valóban szabad legyen...
4/9 anonim válasza:
Találkoztam én már olyannal, akinek a vasárnap az egyetlen szabadnapja, a többi nap reggel hattól este hatig.
5/9 anonim válasza:
Ha szombaton is dolgozik, akkor helyette megilleti egy pihenőnap. A kérdésben szereplő esetben ha vasárnap és hétfő pihenőnap, akkor több pihenőnap nem jár neki.
6/9 anonim válasza:
Persze, ha szombaton dolgozik, akkor már egész héten nem kell jönnie..
7/9 anonim válasza:
Hét végi munkáért dupla pénz jár(t), vagy 2 nap szabadság.
Úgy tudom, ezt azóta lecsökkentették.
8/9 anonim válasza:
En folyamatos munkarendben vagyok, van hogy szombaton is dolgozni kell, vagy vasárnap, nem jár emiatt extra pihenő, sem plusz pénz.
9/9 anonim válasza:
Aki lepontozta a 4-esemet, megindokolhatná. Nem hazudok, igazat írok. Sajnos van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!