Mit szeretek jobban az otthoni munkavégzésben az irodaihoz viszonyítva?
Az általánosság nem azt jelenti, hogy MINDENKIRE érvényes, kivétel nélkül. ;)
Szabadnapon nehezen csúsznék el a munkával. :)
"Te sem vagy kivétel" - miért ne lehetnék? Most amúgy akkor mégiscsak érvényes mindenkire? :D
Számomra csak előnye van.
Gyakornok vagyok egy nagy multiban, mostanában fogunk visszaszolni az irodába,előre kivagyok ha rá gondolok, 2020 március óta home office van.
Előnyök:
-Csend van,nem pofázik mindenki körülöttem
-nem kell muszájból jópofizni a kollégákkal ebédnél
-mínisz 2 óra napi villamosozás a mindendéle igénytelen ember között
-van időm edzeni akár naponta
-néha ebédszünetben tudok foflalkozni az egyetemi dolgokkal is
-több időm és kedvem van találkozni a barátaimmal pl a megspórolt utazási idő miatt (nem,nem a kollégáim a barátaim, vannak munkahelyen kívül baráti köreim)
-és még biztos van amit kihagytam
Hátrány: NINCS
23L
Majd te is megkapod, hogy elmagányosodsz és megvakulsz tőle. :DD
Mióta home officeban dolgozom, ezerszer jobb a szociális életem. Végre van időm a haverokkal találkozni, nem az ostoba kollégáim fejét kell bámulni nap mint nap.
A barátait megválaszthatja az ember, a főnökeit nem... Miért szánna akár csak egy percet is az ember olyanok lelki bajának a hallgatására, akivel csak kényszerből találkozik (mert ugye ha nem dolgozol éhen halsz)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!