Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozó emberek, nektek az...

Dolgozó emberek, nektek az időtökbe hogy fér bele a család, gyerek, családalapítás?

Figyelt kérdés
Pl én 6kor kelek, 7 fél 8ra érek haza mindennap nap. Pl én így nem is mernék gyereket vállalni
2021. okt. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

Én hol sértegettelek téged? Vagy mivel érdemeltem ki ezt a stílust?

Az időhiány szerinted "megideologizálás", továbbra sem értem, hogy miért. A nap 24 óra, ha valami nem fér bele akkor sem lesz több (sajnos), ebben mi az ideologizálás?

2021. okt. 11. 12:34
 62/65 anonim ***** válasza:

Ok 61-es,bocs a stílusért, igazad van. Ha nincs időd gyermeket vállalni, akkor ne tedd. Akinek van gyereke, annak teljesen mindegy, hidd el. Én senkit, soha nem beszélek rá. Sőt!A gyerek, ha nincs segítség, valóban sok lemondással jár.

59#

2021. okt. 11. 20:43
 63/65 anonim ***** válasza:

Korrekt válasz, köszi! :)

2021. okt. 12. 07:23
 64/65 Bogar2006 válasza:
88%
Nekem három gyermekem van és mindíg sikerül megoldani, hogy együtt legyünk! Akinek reggeltől estig kell dolgoznia, hogy megéljen ráadásul gyerek nélkül annak el kellene gondolkozni, hogy jól csinálja-e vajon a dolgait! Akinek saját magát eltartani akkora feladat az tényleg jobb ha nem vállal gyereket!
2021. okt. 24. 10:49
 65/65 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy.

Nyári szünetben hazaestem, 1 óra otthoni edzés, kis házimunka, főzés, másnapra összekészülés (reggeli, ruhák, amikor bicajjal jártam, kicsit több dolog stb), ezek után leültem vacsorával a kezemben és volt még 2-2,5 órám alvásig. Másnap ébredés, kitápászkodás, öltözés, irány az iroda.

Igen, nem minden nap edzettem, főztem, de akkor találkoztam valakivel vagy ügyet intéztem, orvosnál jártam, vásároltam valamit.

Pár éve volt legutóbb, hogy nem tanultam munka mellett. :D Akkor is úgy nézett ki, hogy hazaestem, kötelességek és kb 2 óra pihi.

Nem hinném, hogy másnap sokkal több ideje lenne. Ez katasztrófa.

Családos ismerőseim (rokonok, munkatársak, házban lakók) panaszait vissza is tudnám idézni. SEMMIRE sincs idejük, csak a dolgaik egy része fér bele este és késő este, nem is alszanak eleget.

Lenézett dolog ma a háztartásbeliség, pedig emberségesen és egészségesen csak így megy. A nő kitanulhat valamit, amikor a gyerekek már 13-15 évesek és visszamehet abban dolgozni.

2021. okt. 24. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!