Dolgozó emberek, nektek az időtökbe hogy fér bele a család, gyerek, családalapítás?
Ezek szerint te is tudod, hogy nem ez a legáltalánosabb munkaidő és nem tud mindenki így dolgozni. De akkor miért nem értetted a kérdést?
Amúgy meg azért érdekes a stílusom, az erőltetett értetlenkedés, mert ha van egy probléma, addig nem állsz fel az asztaltól, míg nincs meg a megoldás.
37#
A legáltalánosabb munkaidő, a 6-14,7-15,8-16ig. A többi szivatás. Ha olyan szitu van, akkor anyukának kell olyan melót nézni, ahol mindenhová odaér, ovi, suli, otthon marad, ha kell amíg picik a gyerekek. Feltételezve, hogy apu jobban keres és hozza a pénzt.
Ha valaki gyereket akar, nem olyan nagy teher ez egy anyukának.
6,37,40,42#
Miért lenne szivatás a többi? Én pl. pont hogy szívesebben dolgoznék 9-17-ig vagy 10-18-ig akár.
Azt nem értem, ha 6-14-ig dolgozik valaki, akkor meg hogy viszi el a gyereket oviba, suliba?
Tehát akkor nem végeztek mindketten 16h-kor, amivel nincs gond, de akkor miért írtad azt? :D
Pont ezért szerintem a gyerek az időpazarlás. Heti 5*8 óra munka mellett (+ utazás) a szabadidőmet szeretem magamra fordítani.
És akkor az én munkaidőm még viszonylag rugalmas és rövid az utazási idő.
Nálam sokkal többet dolgozó emberek is vannak, nekik szerintem sehogy nem fér bele, sokaknak még magukra sincs idejük.
Nekem épp beleférne lehet, de akkor meg magamra nem lenne semmi időm, annak meg mi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!