Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozó emberek, nektek az...

Dolgozó emberek, nektek az időtökbe hogy fér bele a család, gyerek, családalapítás?

Figyelt kérdés
Pl én 6kor kelek, 7 fél 8ra érek haza mindennap nap. Pl én így nem is mernék gyereket vállalni
2021. okt. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell ahhoz 10-12 órákat gürizni, hogy jól keress. Pl az exem mérnökként délután 3-4-ig dolgozott és keresett nettó 500-at. Én ehhez még hozzádobom a 350-es fizumat és ennyiből vígan el lehet tartani 1-2 gyereket. Nyilván annyi gyereket vállaljon az ember, amennyit jólétben fel tud nevelni. Ha pedig szarul keresel, akkor tanulj ki valami mást, ilyen kva egyszerű. Mert annak nem sok értelme van, hogy kihajtod a beledet, de szarul is keresel és még csak a családoddal sem tudsz együtt lenni. Én nem fogok olyannak szülni, aki kevesebbet keres nálam és olyannak se, akit sosem látok, mert folyton dolgozik. És ehhez nem kell milliókat keresni, nekem nem fontos, hogy Porsche Panameránk legyen meg 6 hálószobás házunk, de egy kényelmes életet azért lehessen élni.

2021. okt. 7. 11:27
 22/65 A kérdező kommentje:
21 értelek persze, nem játszom el magam, persze én sokkal kevesebbet keresek ennél és igen 10 óránál kevesebbet sosem dolgozom, Bár nem állítom, hogy ettől szarabb ember volnák. Majd meg lehet nézni az ilyen meg olyan kirakat családokat, akik televették magukat minden hitellel csokkal stb-vel, hogy majd mi lesz a vége...Tehát Te nem is lennél olyannak aki kevesebbet keres Nálad?
2021. okt. 7. 11:33
 23/65 A kérdező kommentje:
16-os mi lenne ha egy nap közölnék, hogy be kell járni, és napi 10-12 óra munka lenne ezután?
2021. okt. 7. 11:34
 24/65 anonim ***** válasza:
37%

De akkor tanulj ki valami mást, manapság sokan tanulnak munka mellett, én is ezt csinálom. Nem kell beletörődni a szar életbe. És igen nem járnék olyannal, aki nálam kevesebbet keres, mert akkor amíg én otthon leszek a gyerekkel, elég szűkösen élnének és azt nem akarom. Jómódú családban nőttem fel, megszoktam egy adott életszínvonalat és az alá nem adnék, a gyerekemnek is jót akarok. A csok pedig egy vicc, én sem venném fel. Amiatt mentek fel az ingatlanárak, valójában pont annyival fizetsz most többet az ingatlanért, mint amennyibe a csok előtt került. Ez így nem támogatás, csak a hülyéket lehet ezzel beetetni.

2021. okt. 7. 11:39
 25/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem közölnének ilyet, ugyanis informatikusokként leginkább mi diktáljuk a feltételeket a munkáltatónak, nem fordítva. Legrosszabb esetben keresnénk másik munkahelyet.

Teljesen egyetérek a 21-essel, én se mentem volna hozzá olyanhoz, aki a semmiért gürizik 10-12 órákat és sosincs ideje a családjára. Semmi értelme.

Nem lesz attól még kirakatcsalád egy család, hogy van egymásra idejük és viszonylag kényelmes életük van.

2021. okt. 7. 11:40
 26/65 A kérdező kommentje:
24, igazad van :)
2021. okt. 7. 11:40
 27/65 A kérdező kommentje:
25-ös tehát azt állítod, hogy aki nem vitte annyira lásd bárki más aki egy centtel kevesebbet keres, vagy több ideje megy munkára, az nem vitte semmire és annyit is ér?
2021. okt. 7. 11:42
 28/65 A kérdező kommentje:
Ez a mi diktáljuk a feltételeket, hát elég kevés helyen játszik, legalábbis nem dolgoznék ilyen mentalitású emberekkel.
2021. okt. 7. 11:42
 29/65 anonim ***** válasza:

Sehol semmi ilyesmit nem írtam, nem tudom honnan veszed. Én magamról beszéltem, hogy nem mentem volna hozzá olyan emberhez akiben nincs ambíció és nem tudja kényelmesen eltartani a családját. Ettől még millió más nőnek ez nem probléma, sőt.

Szerintem te is szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol rugalmasan kezelik a kívánságaidat és igényeidet, időbeosztásodat, ne legyünk álszentek.

2021. okt. 7. 11:51
 30/65 A kérdező kommentje:
29-es még annyi, mi lesz ha a válogatásod miatt egyedül maradsz? :)
2021. okt. 7. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!