Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozó emberek, nektek az...

Dolgozó emberek, nektek az időtökbe hogy fér bele a család, gyerek, családalapítás?

Figyelt kérdés
Pl én 6kor kelek, 7 fél 8ra érek haza mindennap nap. Pl én így nem is mernék gyereket vállalni
2021. okt. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
98%

Magamra sincs időm nem hogy családom legyen. Párom sincs emiatt.

Minden nap 5kor kelek hogy beérjek 7:30ra

16:30 kor végzek. Akkor még várok a vonatra, ilyenkor bevásárolok, csekk stb elintézem. 20:00ra hazaérek. Eszek tusolok alszok. Ennyi a napom. Pénteken is hasonló, annyi hogy havonta 1 nap korábban végzek. Hétvégém a szabad, akkor bepótolom a takarítást minden mást. El is telt a hetem.

2 diplomával, referensi munkával így élek.

2021. okt. 7. 11:01
 12/65 A kérdező kommentje:
11 basszus, full magamat olvasom és én is referens vagyok :)
2021. okt. 7. 11:03
 13/65 anonim ***** válasza:
84%

Férjem HO-ban dolgozik, 8 körül kezd, én fél 7 körül elugrok futni a kutyával, addig a férjem van a gyerekkel. Hazaérek, zuhany, együtt reggelizünk, aztán a férjem dolgozi az egyik szobában, a ház többi részében pedig mi elvagyunk. Délelőtt házimunka, délután játszok a gyerekkel. Közben a férjem is kijön időnként, beszélgetünk, ebédelünk, játszik a gyerekkel, ha nincs nagy hajtás. Munkaidő után, pedig elmegyünk együtt sétálni, játszótérre, nagyikhoz. A szombat délután teljesen az övé, oda megy ahova akar, egyedül lehet, csinálhatja a hobbiját, enyém pedig a vasárnap délután. Heti egy délutánt pedig elmegyünk kettesben randizni, kikapcsolódni, addig valamelyik nagyszülő vigyáz rá. Nemsokára visszamegyek dolgozni, szintén HO-ból, annyi fog változni hogy a gyerek addig oviban lesz amíg mi dolgozunk.

Nekünk ez így teljesen bevált és tartható, senkinek sem teher a család és van magunkra, illetve egymásra is időnk. A HO nagy előny.

2021. okt. 7. 11:06
 14/65 A kérdező kommentje:
13-as Ja hát mint 2 db nyugdíjas, nem is csináltok semmit. Persze így könnyű a családi idillt előadni, hogy juj de szép juj de jó, már ne is haragudj. :D Futni én max a busz után szoktam :D
2021. okt. 7. 11:10
 15/65 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk szerintem ha ennyire munkaholista valaki, akkor ne vállaljon gyereket…én voltam au pair külföldön több családnál is, mindegyiknél ugyanaz a séma: apuka látástól vakulásig dolgozik, a gyerekeket kb hétvégente látja, érzelmileg pont annyira is áll közel hozzájuk. Anyuka részmunkaidőben dolgozik, napközben csavarog meg shoppingol a barátnőkkel, addig a babysitter vigyáz a gyerekekre. Szintén baromi sok szeretetet és törődést kapnak anyutól…de legalább a legújabb Playstation megvan, hurrá.

Nekem ha lesz gyerekem, az első 3 évben mindenképp otthon leszek vele, utána folytatom a 8 órás irodai munkámat, amit most is csinálok. Csak olyan férfinak szülök, aki nem este 8-ra esik haza, ilyennek nemhogy nem szülnék, de párkapcsolatot se tudnék elképzelni vele. Az nekem nem kapcsolat, hogy együtt alszunk.

2021. okt. 7. 11:13
 16/65 anonim ***** válasza:
58%
Neked mi a problémád kérdező? :) Válaszoltam a kérdésre. Lehet, hogy nyugdíjasok vagyunk, de mi így szeretünk élni. A futás pedig kikapcsol és egészséges.
2021. okt. 7. 11:14
 17/65 anonim ***** válasza:
45%

De miért 6-kor végzel?

Csinálj 8 órás munkát

2021. okt. 7. 11:15
 18/65 A kérdező kommentje:
15-OS Persze csak gazdag pasinak szülök, meg apuka a szar, mert el meri tartani a családját, Öröm lehet ilyen nőkkel családot alapítani....
2021. okt. 7. 11:19
 19/65 A kérdező kommentje:
16, más is szeretne ne állítsunk be mindenki mást tök lazán hülyének.
2021. okt. 7. 11:20
 20/65 anonim ***** válasza:
92%
Már bocsi, de te kötöttél belém és az életmódunkban, pedig csak leírtam, hogy nálunk hogy van. Ha szeretnél, fuss, mi akadályoz meg benne mégis..?
2021. okt. 7. 11:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!