Dolgozó emberek, nektek az időtökbe hogy fér bele a család, gyerek, családalapítás?
"senkinek sem teher a család és van magunkra, illetve egymásra is időnk. A HO nagy előny."
és szerinted home officeból hogyan építenek fel a munkások egy házat te ökörpörkölt? Aztán nyilván másra se lesz idő munka után, mint átképezni magunkat programtervező mérnökinforamitukussá - ami nyilván egy nagyon fontos állás, de azért legyünk már reálisak, nem dolgozhat minden ember laptop mögül, szükség van a többi állásra is, és bizony nem lesz egyszerű mindenkinek gyereket vállalni.
31, és én ezt hol cáfoltam..? Még midnig a saját helyzetemről írtam...
A kérdés így szól.: "Dolgozó emberek, nektek az időtökbe hogy fér bele a család, gyerek, családalapítás?" Leírtam, hogy nálunk hogy, nem pedig azt, hogy mindenki másnak is így kell. Leírtam, hogy ez a HO nagy előnye, hogy egy rakat időd van. És leírták sokan mások is, hogy náluk hogy megy. De ezek szerint, csak az a jó válasz, ha napi 15 órát dolgozol + két óra ingázás, majd meggebedsz és a családod csak hétvégén látod, bocsi, nem tudtam. :)
Az átképzésről egy másik kommentelő beszélt, nem én.
30, kérdező, áruld már el hogy tudnék egyedül maradni a válogatásom miatt, ha már réges-régen válaszottam, férjnél vagyok és gyerekünk is van?
Reggel 7-kor indulok, délután fél6 vagy 6 körül érek haza, akkor jön a kert + házimunka.
Párom is 7-kor indul, ő fél5 körül hazaér.
Mikor home office-ban tudok lenni (alkalmi jelleggel), akkor jó mert 4-kor már neki tudok állni az otthoni teendőknek.
Hétvége mindkettőnknek szabad, kivéve a hivatalos ledolgozós szombatok.
Eszünk ágában nincs gyereket vállalni, így is örülünk annak a szabadidőnek ami van. :D (Meg más okai is vannak, de tényleg ez az egyik.)
6-os vagyok, jól lepontoztak az életművészek, vagy nem tudom kik😂.
A mi életünk egy sima, átlagos,bérből és fizetésből élő magyar család élete, akik 3 gyereket szerettek volna. Mi, a munkából legkésőbb 16h-ig hazaérünk, nem dolgozunk estig. Persze ez nem volt mindig így, ezért munkát váltottunk.
Aki gyerekeket szeretne, mint mi pl, az úgy alakítja át az életét, hogy az a gyerekeknek megfeleljen. Nem azt néztük, hogy az akkor éppen aktuális életünkbe befér-e egy gyerkőc. Előre tudtuk, hogy alakítanunk kell rajta. Most minden happy és megy a maga kerékvágásában.
Ezt is nyugodtan lehet lepontozni😂
Én ugyan nem pontoztalak le, bár elég érdekes volt a válaszod stílusa (erőltetett értetlenkedés, hogy "mi a kérdés")
Milyen munkából lehet hazaérni 16 óráig? Állandó délelőttös műszak?
39, én mérnök vagyok, kötetlen a munkaidőm, a feleségem a kereskedelemben dolgozik és mindig csak délelőtt. Aztán kb ennyi is a sztori. Az ilyen melót nekünk is meg kellett keresni.
37#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!